Aaa o tym zapomniałam. Zaparcia ehhh [emoji6]
U mnie jeśli chodzi o objawy to najgorsze to zaparcia których nigdy nie miałam senność- po tym tez czuje jak mi tsh skacze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa o tym zapomniałam. Zaparcia ehhh [emoji6]
Bo z niektorych telefonow sie nie da, dalam link co zrobic jak nie jest obslugiwane. Trzeba sciagnac w sklepie "arkusze google" wejsc w link do kalendarza i kliknac w gorntm roku trzy kropeczki i " open with" i wtedy mozna edytowac.U mnie pojawia się informacja, że nie jest obsługiwane z tego urządzenia... :/
A teraz?
Zadyszkę też zauważyłam[emoji23]Już OK ale na telefonie masakra z uzupełnieniem [emoji23]
Ja z objawów to mam tylko ciągnięcie/pobolewanie brzucha, nabrzmiałe piersi, szybko się męczę i mam zadyszke![]()
Dopisz mnie ty najlepiej[emoji6]Paulenka91 Paulina om 13.03 tp 5 styczen płeć nie wiadomo jeszcze ,brak dzieci i województwo świętokrzyskie ok.kielcDobra widze, że da sie wpisac juz, takze gdyby jednak sie Wam nie udalo na telefonie i wyslakiwal komunikat ze nie obsluguje ta wersja przegladarki to trzeba sciagac aplikacje "Arkusze google" , wejsc w link i kliknac w trzy kropki i dac "Open with" i wtedy edytujcie w arkuszu. Gdyny jednak dalej cos Wam sie nie udawalo to dajcie dane i po prostu dopisze [emoji4]
Jak jekies sugestie co jeszcze mozna tam wpisac to dawajcie [emoji4]
Nie wiem czemu ale nie mogę wstawić kropki w dacie OM [emoji85]Dobra widze, że da sie wpisac juz, takze gdyby jednak sie Wam nie udalo na telefonie i wyslakiwal komunikat ze nie obsluguje ta wersja przegladarki to trzeba sciagac aplikacje "Arkusze google" , wejsc w link i kliknac w trzy kropki i dac "Open with" i wtedy edytujcie w arkuszu. Gdyny jednak dalej cos Wam sie nie udawalo to dajcie dane i po prostu dopisze [emoji4]
Jak jekies sugestie co jeszcze mozna tam wpisac to dawajcie [emoji4]
Wstawilam [emoji4]Nie wiem czemu ale nie mogę wstawić kropki w dacie OM [emoji85]
Później do tabelki będzie można dodać imie spodziewanego dziecka :-)Wstawilam [emoji4]