reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dzisiaj nie ma wizyt to nie wklejam kalendarza [emoji4]
Ja z rana wysprzatałam cały dom przed pracą bo dzisiaj mój małż zabiera dzieciaki mojego brata i swojej siostry (2ksiezniczki 6lat i 1łobuziak 8lat) bo obiecał im spanie w namiocie na ogródku. Chyba sam nie wie na co sie pisze hehehe. Ja w pracy do 21, właśnie dopijam kawkę na ogrodku i lece ciężko pracować [emoji4] cos czuje ze czeka mnie nocka z dzieciakami bo nie wierze, że nie przyjada w nocy [emoji23] [emoji16] a o ile starszy śpi w jednym miejscu to młodsza wierga tymi witkami na wszystkie strony, a przeciez musza spać z ciocią zawsze, nie ma innej opcji [emoji16]
Także miłego dzionka dziewczynki, później ogarne ten nasz spis wiary [emoji16]
Dziś pogoda u nas do kitu mam nadzieję że u Was lepiej żeby dzieciaczki sobie pospaly w namiocie[emoji6]mi szczerze mówiąc brakuje trochę pracy, tej pogoni i wiecznego braku czasu.

reklama
Jak u was z objawami?
Czasem już tylko trochę mdli. Ale śmieję sie że Pestka się rozpycha[emoji6] ciągnie i kłuje często. Cycki też pobolewają i rosną ale już nie tak jak na początku. Co najmniej 1 rozmiar jestem już do przodu i mogłoby chociaż tak zostać po porodzie, bo w sumie mam małe[emoji6]. I zmęczenie jest, doktor zatwierdził zwiększenie aktywności więc może i dlatego.

Do góry