Misza95
Moderator
Masz aplikacje czy przez przeglądarke korzystasz?[emoji4]Dzięki. Zdjęcie mam tylko nie wiem jak się wstawia[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz aplikacje czy przez przeglądarke korzystasz?[emoji4]Dzięki. Zdjęcie mam tylko nie wiem jak się wstawia[emoji6]
Pieknie [emoji7] pytalas o pleć?My już po [emoji4] Dzidzia ma 6.7cm [emoji7] jest też łobuziak ruchliwy, ciągle wierga nogami i rękami. Ale udało się pomierzyć wszystko i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Doktorek mówi, że wygląda na prawdę na zdrowiutkiego dzidziusia [emoji7] Tak sie ciesze! Serduszko puka w rytmie czacza [emoji64] Mówił, że można zrobić test pappa żeby mieć pełny obraz, kosztuje to 100zł u nas i wynik tego samego dnia, więc chyba jutro zrobie. Zobacz załącznik 876743Zobacz załącznik 876744Zobacz załącznik 876745
AplikacjeMasz aplikacje czy przez przeglądarke korzystasz?[emoji4]
Cudowne wieści [emoji7]My już po [emoji4] Dzidzia ma 6.7cm [emoji7] jest też łobuziak ruchliwy, ciągle wierga nogami i rękami. Ale udało się pomierzyć wszystko i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Doktorek mówi, że wygląda na prawdę na zdrowiutkiego dzidziusia [emoji7] Tak sie ciesze! Serduszko puka w rytmie czacza [emoji64] Mówił, że można zrobić test pappa żeby mieć pełny obraz, kosztuje to 100zł u nas i wynik tego samego dnia, więc chyba jutro zrobie. Zobacz załącznik 876743Zobacz załącznik 876744Zobacz załącznik 876745
To dodajac odpowiedz masz 3 ikony, aparat, obrazek i emotikony. Klikasz aparat i robisz zdjecie, albo obrazek i wybierasz ze zdjec z telefonu.Aplikacje
Śliczny[emoji6]cieszę się wraz z Tobą[emoji16]My już po [emoji4] Dzidzia ma 6.7cm [emoji7] jest też łobuziak ruchliwy, ciągle wierga nogami i rękami. Ale udało się pomierzyć wszystko i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Doktorek mówi, że wygląda na prawdę na zdrowiutkiego dzidziusia [emoji7] Tak sie ciesze! Serduszko puka w rytmie czacza [emoji64] Mówił, że można zrobić test pappa żeby mieć pełny obraz, kosztuje to 100zł u nas i wynik tego samego dnia, więc chyba jutro zrobie. Zobacz załącznik 876743Zobacz załącznik 876744Zobacz załącznik 876745
Cudo [emoji173]A już mam[emoji4]. To jest Pestka w takim razieZobacz załącznik 876748Zobacz załącznik 876749
Pieknie [emoji7] pytalas o pleć?
To juz tylko ja zostalam [emoji4]