reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

W którym tygodniu jesteście dziewczyny co wam przeszły objawy? Ja 10+4 nadal mdli i wymioty przynajmniej raz dziennie. Jeszcze chciałam was zapytać ile wam wyszła przezierność karkowa na usg prenatalnym?
Ja mam 14+1. Lekarz mówil że jednak mogę się załapać na grudzień[emoji16]

reklama
Matko nie zaglądałam tu jakiś czas i chyba już nie nadrobię...
U mnie odruch wymiotny jest nadal. Przeszła mi tylko ta ogromną senność w ciągu dnia z czego się ogromnie cieszę, bo nawet obiadu mi się nie chciało robić... Nie mówiąc już nawet o sprzątaniu...
Dzisiaj na obiad ziemniaki, udka kurczaka i kalafior lub marchewka z groszkiem do wyboru. No i zupa pomidorowa z makaronem, bo moje 4letnie dziecko woli zupy...
A Wy co dziś jecie dziewczyny???
Piszcie może mi coś podpasuje, bo już mi się nie chce wymyślać co tu ugotować...

A używacie już czegoś żeby zapobiec rozstępom? Bo ja cały czas odkładam a to już chyba najwyższa pora... co polecacie?

A używacie już czegoś żeby zapobiec rozstępom? Bo ja cały czas odkładam a to już chyba najwyższa pora... co polecacie?
Ja używam, bo już mam 6kg na plusie [emoji33]
Na szczęście teraz jakby się waga zatrzymała dzięki Bogu...
Bio oil jest super, ale mi na przykład strasznie przeszkadza jego zapach...
Mam Mustela krem (około 60 zł) i z Bielendy sexi mama na rozstępy (około 20 zł)

reklama
Do góry