reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

W którym tygodniu jesteście dziewczyny co wam przeszły objawy? Ja 10+4 nadal mdli i wymioty przynajmniej raz dziennie. Jeszcze chciałam was zapytać ile wam wyszła przezierność karkowa na usg prenatalnym?
Ja mam 14+1. Lekarz mówil że jednak mogę się załapać na grudzień[emoji16]

reklama
Matko nie zaglądałam tu jakiś czas i chyba już nie nadrobię...
U mnie odruch wymiotny jest nadal. Przeszła mi tylko ta ogromną senność w ciągu dnia z czego się ogromnie cieszę, bo nawet obiadu mi się nie chciało robić... Nie mówiąc już nawet o sprzątaniu...
Dzisiaj na obiad ziemniaki, udka kurczaka i kalafior lub marchewka z groszkiem do wyboru. No i zupa pomidorowa z makaronem, bo moje 4letnie dziecko woli zupy...
A Wy co dziś jecie dziewczyny???
Piszcie może mi coś podpasuje, bo już mi się nie chce wymyślać co tu ugotować...

A używacie już czegoś żeby zapobiec rozstępom? Bo ja cały czas odkładam a to już chyba najwyższa pora... co polecacie?

A używacie już czegoś żeby zapobiec rozstępom? Bo ja cały czas odkładam a to już chyba najwyższa pora... co polecacie?
Ja używam, bo już mam 6kg na plusie [emoji33]
Na szczęście teraz jakby się waga zatrzymała dzięki Bogu...
Bio oil jest super, ale mi na przykład strasznie przeszkadza jego zapach...
Mam Mustela krem (około 60 zł) i z Bielendy sexi mama na rozstępy (około 20 zł)

reklama
Do góry