reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć dziewczyny ale drukujecie,
MojrAnka i tego się trzymajmy że bedzie ok

paulenka91 to rzeczywiście kiepsko się dzień zaczął,współczuję
wydaje mi sie że lepiej nie iść bo to zawsze emocje są. Moja babcia zmarła w dniu kiedy się dowiedziałam o pierwszej ciąży i poszłam po pogrzebie znicz zapalić.

Stelka38 jak dziś, dalej boli?
Odpoczywaj i się nie stresuj, bo to naprawdę ważne.

eulalia83, jeśli to ostroga to rano nie można stanąć ale po chwili da się rozchodzic. Mam dwie i miałam mieć zabiegi w maju ale test był pozytywny więc odpuscilam. Co do domowych sposobów to są całe rytuały i trzeba przykładać dość długo i spać ale nie próbowałam.
Nie wiem czy nie namieszalam bo nie do końca ogarniam to pisanie z góry przepraszam

reklama
My już po śniadanku i szykujemy się na kolejny dzień [emoji3]
Dzisiaj Szczyrk. Sentymentalnie bo tam byliśmy na pierwszym wspólnym wyjeździe. Tacy zakochani hihi. W ogole tu w tym pensjonacie gdzie jesteśmy (już czwarty raz) babeczka ma wszystko dla dzieci. Łóżeczko w pokoju, wanienke, krzesełko do karmienia, plac zabaw. Już planujemy urlop za rok [emoji16]
Miłego dzionka wszystkim.
Ale Wam fajnie, korzystajcie i odpoczywajcie.

Powiem wam że z moich objawów zostały tylko mdłości i brak apetytu ale jak już się najem to jakoś mdłości mijają i czuje zgagę coraz częściej. A brak bólow brzucha,piersi,też zaczęłam wkręcać sobie[emoji16]

My już po śniadanku i szykujemy się na kolejny dzień [emoji3]
Dzisiaj Szczyrk. Sentymentalnie bo tam byliśmy na pierwszym wspólnym wyjeździe. Tacy zakochani hihi. W ogole tu w tym pensjonacie gdzie jesteśmy (już czwarty raz) babeczka ma wszystko dla dzieci. Łóżeczko w pokoju, wanienke, krzesełko do karmienia, plac zabaw. Już planujemy urlop za rok [emoji16]
Miłego dzionka wszystkim.
Wypoczywajcie[emoji11]

paulenka 91 ja ma podobnie, prze 5 tygodni ledwo chodziłam i nie mogłam wstawać z łóżka przez mdłości i wymioty a teraz mdłości takie spokojne ale zgaga wieczorami się pojawiła.
To prawidłowe zmiany, nie ma co się nakręcac, jeszcze pojawia się dolegliwości przy rozciąganie więzadeł.

W którym tygodniu jesteście dziewczyny co wam przeszły objawy? Ja 10+4 nadal mdli i wymioty przynajmniej raz dziennie. Jeszcze chciałam was zapytać ile wam wyszła przezierność karkowa na usg prenatalnym?

13+5,pewnie jeszcze trochę Cię pomęczą. Dwa tygodnie temu już pomału robiło się już lepiej, teraz wracam do życia bo delikatne mdłości zostały.

W którym tygodniu jesteście dziewczyny co wam przeszły objawy? Ja 10+4 nadal mdli i wymioty przynajmniej raz dziennie. Jeszcze chciałam was zapytać ile wam wyszła przezierność karkowa na usg prenatalnym?
Mi mierzył 2 razy. Raz wyszło mu 1.6, a drugi raz przy innym ułożeniu 1.3, ale wpisał 1.6

reklama
Do góry