reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

My dzisiaj ruszamy na trzy dni do Wisły [emoji4] właśnie jedziemy [emoji173][emoji173][emoji173]

Udanego wyjazdu :)

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe

[emoji110][emoji110][emoji110] za dzisiejsze wizyty

07.07 :
@olakaczmarek7 wizyta

09.07 - @bojąca prenatalne
11.07 - @Tasza prenatalne
12.07 - @Moni2791 prenatalne, @reqiem prenatalne, @Misza95 prenatalne
13.07 - @kropka4x4 prenatalne, @Lilli1234 prenatalne, @eulalia83 wizyta
16.07 - @Linoone prenatalne, @justys0702 prenatalne, @Zuzana1402 wizyta
17.07 - @kropka4x4 prenatalne, @justys0702 wizyta, @asiaxkk prenatalne
18.07 - @Inka91 prenatalne
19.07 - @Linoone wizyta, @perell wizyta, @Asiula86 wizyta
20.07 - @alla31 wizyta
23.07 - @paulenka91 wizyta, @violetta.sc prenatakne
24.07 - @Gosia892 wizyta
26.07 - @Misza95 wizyta, @Moni2791 wizyta
31.07 - @marzenka1810 wizyta, @Kokoszka356 wizyta
01.08 - @reqiem wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Miłego weekenu życzę wszystkim [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji173]

Proszę o dopisanie :)
9 prenatalne
25 wizyta

Ja dzisiaj chciałam pospać dłużej ale pies mi nie dał. Posprzątałam i teraz siedzę z maseczką na włosach. Po południu spotykamy się ze znajomymi :-)

reklama
I mnie dzień rozpoczęty od sprzątania- wreszcie okno w kuchni umylam. A tak siedzę w ogródku i pilnuję, żeby córka i jak koleżanka w basenie się nie utopily [emoji23]. A jutro imieniny mojej mamy więc rodzinna impreza

Hej u mnie od rana nie zabardzo najpierw zalalam palnik żurkiem a potem się dowiedzieliśmy że męża chrzestny popełnił samobójstwo i tak w domu ciężka atmosfera... Teraz się zastanawiam że pewnie pogrzeb w przyszłym tygodniu ale czy iść czy nie
Ojeju tak mi przykro co do pogrzebu z twoimi mdłościami i dolegliwościami chyba bym sobie odpuściła. Zawsze możesz wieczorem podjechać na cmentarz i zapalić znicz. [emoji20]

Dziewczyny ale mnie rozłożyło... Strasznie się czuje, stan podgoraczkowy 37.4 gardło boli i ogólnie brak chęci.. Kupiłam sobie ten p r e n a l e n i jem czosnek oraz mleko z miodem ,czy oprócz tego macie jakieś pomysły?

Dziewczyny ale mnie rozłożyło... Strasznie się czuje, stan podgoraczkowy 37.4 gardło boli i ogólnie brak chęci.. Kupiłam sobie ten p r e n a l e n i jem czosnek oraz mleko z miodem ,czy oprócz tego macie jakieś pomysły?
Myślę że jest to dobra mieszanka ale pozostań w łóżku chociaż dziś i jutro.

Dużo wit c, maluchowi nie zaszkodzi. Na gardło wodę z solą do płukania polecam. 2 czubate łyżeczki na kubek. Mało przyjemne ale ulga niemal natychmiastowa i można powtarzać ile się chce.

reklama
Do góry