Stelka38
Fanka BB :)
Oj już nie mam siły - a teraz jakieś brązowe plamienie się pojawiło!!Mnie po owocach to dopiero wzdyma i brzuch wtedy boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj już nie mam siły - a teraz jakieś brązowe plamienie się pojawiło!!Mnie po owocach to dopiero wzdyma i brzuch wtedy boli
Oj już nie mam siły - a teraz jakieś brązowe plamienie się pojawiło!!
To też mogą być nerwy teraz. Skoro nie widział krwiaków ani odklejającej.się kosmówki to powinno być ok. Leż po prostu. A masaż brzucha jak?Oj już nie mam siły - a teraz jakieś brązowe plamienie się pojawiło!!
Wczoraj tak zrobiłam - zjadłam dużo owoców żeby się pozbyć zaległości w jelitach i zadziałało. W toalecie poszło gładko ale brzuch nie przestał boleć . Nospe mam tylko zwykła. Może wezmę 2, co myślicie ?
Ja kupiłam ta słabsza i też 2 wzięłam. A aptekarka jak zwykle się doczepila że ta nospe czy ta a ja mówię nie wiem a to pani lekarza nie zapytała a to mówię niech da mi pani słabsza a ta że jak ból jest bardzo to nie pomoże.tak mi ciśnienie podniosla już nigdy nie powiem w aptece że jestem w ciazyMożesz dwie, nic się nie stanie, ale przede wszystkim się tak nie stresuj, bo oszalejesz z nerwów.
No o dobrze, Ty tez jestes spokojniejsza. To leż teraz laseczka i odpoczywaj i już się nie denerwuj [emoji8]Dzięki dziewczyny za porady. Wszystkie mialyscie rację Mądre z Was kobietki Mąż się uparl i zawiózł mnie do szpitala . Lekarz zbadał, zrobił Usg. Powiedział , że nie mam plamienia tylko ciemne uplawy. Na usg przerazil go mój wielki mięśniak - powiedział, że ciąża wysokiego ryzyka i pewnie moja ostatnia. stwierdził , że nie inaczej tylko ten mięśniak funduje mój ból brzucha.Zalecił zwiększyć nospe , luteine i leżeć. Tak, że wystarczyło Was posłuchać ale wiadomo - mąż się denerwowal. zarządził jechać to jechać
Noi bardzo dobrze że pojechaliście, jesteś teraz spokojniejsza i możesz spokojnie odpoczywaćDzięki dziewczyny za porady. Wszystkie mialyscie rację Mądre z Was kobietki Mąż się uparl i zawiózł mnie do szpitala . Lekarz zbadał, zrobił Usg. Powiedział , że nie mam plamienia tylko ciemne uplawy. Na usg przerazil go mój wielki mięśniak - powiedział, że ciąża wysokiego ryzyka i pewnie moja ostatnia. stwierdził , że nie inaczej tylko ten mięśniak funduje mój ból brzucha.Zalecił zwiększyć nospe , luteine i leżeć. Tak, że wystarczyło Was posłuchać ale wiadomo - mąż się denerwowal. zarządził jechać to jechać
Lepiej jechać niż siedzieć w domu i analizować a teraz jesteś spokojniejsza wiedząc że z dzidzi wszystko ok[emoji6]właśnie sobie przypomniałam że moja mama jak miała mięśniaka to właśnie miała takie bóle brzucha przy miesiączce że masakra. Lez wypoczywaj niczym się nie stresuj[emoji6]Dzięki dziewczyny za porady. Wszystkie mialyscie rację Mądre z Was kobietki Mąż się uparl i zawiózł mnie do szpitala . Lekarz zbadał, zrobił Usg. Powiedział , że nie mam plamienia tylko ciemne uplawy. Na usg przerazil go mój wielki mięśniak - powiedział, że ciąża wysokiego ryzyka i pewnie moja ostatnia. stwierdził , że nie inaczej tylko ten mięśniak funduje mój ból brzucha.Zalecił zwiększyć nospe , luteine i leżeć. Tak, że wystarczyło Was posłuchać ale wiadomo - mąż się denerwowal. zarządził jechać to jechać