reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny, czy Wam też dokuczaja bóle brzucha ? Mi dokucza od wtorku i dziś to już właśnie polknelam nospe bo nie szło mi nic robić . Takie uczucie jakby się flaki u brzuchu nie mieściły - ucisk okropny. Mam nadzieję, że nospa zadziała .
Hmm no nie aż tak nie, czasami mnie coś zaboli, ale do przezycia ból i nie wymaga tabletki. Mnie czesciej boli brzuch ale z problemow gastrycznych.

reklama
Hmm no nie aż tak nie, czasami mnie coś zaboli, ale do przezycia ból i nie wymaga tabletki. Mnie czesciej boli brzuch ale z problemow gastrycznych.
Może i mnie z powodów gastrycznych , nie wiem . Wczoraj na wizycie zgłosiłam lekarzowi ale się jakoś tym nie przejął. Stwierdził , że wszystko się tam rozciąga i że można brać nospe .

Może i mnie z powodów gastrycznych , nie wiem . Wczoraj na wizycie zgłosiłam lekarzowi ale się jakoś tym nie przejął. Stwierdził , że wszystko się tam rozciąga i że można brać nospe .
A nie miałaś w jamie brzusznej żadnych zabiegów wcześniej? Czasami jak są blizny to wtedy intensywniej boli, albo jajnik może się skręcić to też ponoć.silny ból. A może dzidziol po prostu się rozpycha, trzeba leżeć i odpoczywać.

Cześć, witaj, jeżeli 79 w Twoim nicku oznacza rocznik, to jestem z tego samego [emoji6]
Te testy Pappa rzeczywiście wyszły Ci kiepsko, dla porównania ja skorygowaną trisomię 21 miałam 2047. Ale oczywiście to niecnego nie przesądza, bo Pappa wylicza tylko prawdopodobieństwo wystąpienia wady. Lekarz wszystko wyjaśni.

Jeśli chodzi o położną, to oczywiście to tylko moje zdanie, ale jeśli nie będzie współpracować na sali porodowej, to nawet położna za 2000 nie uratuje sprawy. Dla wyrzucone pieniądze w błoto. Ale jeśli komuś poprawi to samopoczucie, to jasne, czemu nie?
Tak to rocznik,wiem że średnie wyniki ale to tylko algorytm i statystyka więc nie wiadomo na kogo wypadnie...
U mnie zanizyl wynik pappa bo był w dolnej granicy, ale nie mam wskazan do amnio, usg wszystko w normie i tego się trzymam. Czekam na polowkowe

Cześć dziewczyny :)
Gratuluję wszystkim udanych wizyt :-) A tym których wizyty były do niczego życzę aby kolejne wizyty były już lepsze [emoji110]

Przepraszam, że się nie odzywałam ale miałam ciężki tydzień a nadrobić Was ciężko :)
Zmarł mój wujek, który opiekował się moją babcią. Tak się złożyło, że na mnie i moją siostrę spadło załatwianie wszystkiego. Babcia ma już prawie 90lat i sama już nie daje rady. My mamy do Niej 160km i prawie codziennie dojeżdżaliśmy bo nie mogliśmy tam zostać. Wujek zmarł w domu a że nieznana była przyczyna miał robioną sekcję. Wyszło z niej, że miał zawał.
Miałam mieć prenatalne 04.07 ale musiałam przez to wszystko przełożyć na poniedziałek

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe

[emoji110][emoji110][emoji110] za dzisiejsze wizyty

06.07 :
@kropka4x4 wizyta,
@Gosia892 prenatalne,
@Misza95 prenatalne,
@asiaxkk prenatalne

07.07 - @olakaczmarek7 wizyta
09.07 - @bojąca prenatalne
11.07 - @Tasza prenatalne
12.07 - @Moni2791 prenatalne, @reqiem prenatalne, @Misza95 prenatalne
13.07 - @kropka4x4 prenatalne, @Lilli1234 prenatalne, @eulalia83 wizyta
16.07 - @Linoone prenatalne, @justys0702 prenatalne, @Zuzana1402 wizyta
17.07 - @kropka4x4 prenatalne, @justys0702 wizyta, @asiaxkk prenatalne
18.07 - @Inka91 prenatalne
19.07 - @Linoone wizyta, @perell wizyta, @Asiula86 wizyta
20.07 - @alla31 wizyta
23.07 - @paulenka91 wizyta, @violetta.sc prenatakne
24.07 - @Gosia892 wizyta
26.07 - @Misza95 wizyta, @Moni2791 wizyta
31.07 - @marzenka1810 wizyta, @Kokoszka356 wizyta
01.08 - @reqiem wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Dzisiaj sporo prenatalych, [emoji110][emoji110][emoji110] za piękne widoczki i czekamy na foteczki.
Dzisiaj piątek piątunio. Miłego dnia [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji173]

Proszę o wpisanie: prenatalne 09.07 wizyta u gina 25.07 :)

Był mój szef, powiedziałam mu. Uff. (stresowałam się bo pracuje tu dopiero 3 miesiace, a od półtora mam umowę). Najpierw był w lekkim szoku, ale później, że spoko damy rady, dobrze, że mowie to bedzie juz powoli szukał kogos na moje miejsce i mam sie nic martwic jak bede potrzebowała wolne czy źle sie czuła to mam dzwonić i coś wymyślimy. Ufff ale ulga, a tak sie bałam. Czułam się jakbym mamie mówiła, że nie zdałam do nastepnej klasy [emoji23][emoji23]

Był mój szef, powiedziałam mu. Uff. (stresowałam się bo pracuje tu dopiero 3 miesiace, a od półtora mam umowę). Najpierw był w lekkim szoku, ale później, że spoko damy rady, dobrze, że mowie to bedzie juz powoli szukał kogos na moje miejsce i mam sie nic martwic jak bede potrzebowała wolne czy źle sie czuła to mam dzwonić i coś wymyślimy. Ufff ale ulga, a tak sie bałam. Czułam się jakbym mamie mówiła, że nie zdałam do nastepnej klasy [emoji23][emoji23]

Super, że tak to przyjął :)

reklama
Tak to rocznik,wiem że średnie wyniki ale to tylko algorytm i statystyka więc nie wiadomo na kogo wypadnie...
U mnie zanizyl wynik pappa bo był w dolnej granicy, ale nie mam wskazan do amnio, usg wszystko w normie i tego się trzymam. Czekam na polowkowe

Tak jak napisałam, tylko prawdopodobieństwo. I mam nadzieję, że u żadnej z nas nie wypadnie.

Do góry