reklama
justys0702
Fanka BB :)
Można robić przeswietlenie w ciąży? Pytam bo boli mnie, ząb i czeka mnie kanalowe leczenie.
To lecę dziś po czereśnie na rynek! Powodzenia na wizycieZobacz załącznik 873862
Hej hej hej [emoji2]
Dziś wizyta na NFZ, ale lekarz od 11 przyjmuje, więc czekam sobie u mamy.
Miłego dnia.
Wiem wiem, musi być dobrze, tylko mnie to przeraża, że taka panikara się zrobiłam terazBędzie dobrZe a każda ma złe przeczucia przed wizytą [emoji16]
Hmm niby się nie zaleca ale są różne ochraniacze takie olowiane na brzuch także w drugim trymestrze myślę, że się tego podejmą, w pierwszym raczej nikt tego nie zrobi, tym bardziej, że jest to też sprawa znieczulenia, wiem, bo sama przechodziłam niedawno i porobil trochę co konieczne a zapisał na drugą połowę lipca czyli już drugi trymestr się zacznieMożna robić przeswietlenie w ciąży? Pytam bo boli mnie, ząb i czeka mnie kanalowe leczenie.
reqiem
Mam to samo, we wtorek przed wizyta myślałam, ze umre ze strachu, po dwa dni bylam spokojna, a teraz znowu nie moge doczekac sie czwartku i PLANETarnych jak to mowi moja mama haha. I znowu zaczynam miec stresa powoli. Już sie nie łudzę, wiem, że nie opuści mnie on do porodu już [emoji14] macierzyńska już nawet nie wspominam, bo to dopiero bedzie jazda [emoji16]Wiem wiem, musi być dobrze, tylko mnie to przeraża, że taka panikara się zrobiłam terazaż strach się bać co będzie później, oby po prenatalnych mi trochę odeszły te stresy ;p
asiaxkk
Można robić przeswietlenie w ciąży? Pytam bo boli mnie, ząb i czeka mnie kanalowe leczenie.
Z tego co wiem nie jest to zalecane. Mi robili przed ciążą i Pani dwa razy pytała czy na pewno nie jestem w ciąży.
justys0702
Dopiero w sierpniu bede miala leczone kanalowo. Ale pewnie będą chcieli aktualne przeswietlenie, a ostatnie mam z 2014r. Mam nadzieje, ze dzis chociaz da mi jakieś lekarstwo bo boli okropnie. [emoji20]Hmm niby się nie zaleca ale są różne ochraniacze takie olowiane na brzuch także w drugim trymestrze myślę, że się tego podejmą, w pierwszym raczej nikt tego nie zrobi, tym bardziej, że jest to też sprawa znieczulenia, wiem, bo sama przechodziłam niedawno i porobil trochę co konieczne a zapisał na drugą połowę lipca czyli już drugi trymestr się zacznie
Haha to ja też tak mam, że parę dni po wizycie jestem spokojna i potem to samoMam to samo, we wtorek przed wizyta myślałam, ze umre ze strachu, po dwa dni bylam spokojna, a teraz znowu nie moge doczekac sie czwartku i PLANETarnych jak to mowi moja mama haha. I znowu zaczynam miec stresa powoli. Już sie nie łudzę, wiem, że nie opuści mnie on do porodu już [emoji14] macierzyńska już nawet nie wspominam, bo to dopiero bedzie jazda [emoji16]
.. Eh obysmy nie osiwialy do porodu
reklama
Pewnie Ci zatruje i da opatrunek ,mi tak zrobił i też czekam spokojnie do wizyty bez bóluDopiero w sierpniu bede miala leczone kanalowo. Ale pewnie będą chcieli aktualne przeswietlenie, a ostatnie mam z 2014r. Mam nadzieje, ze dzis chociaz da mi jakieś lekarstwo bo boli okropnie. [emoji20]