reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

IMG_3504.JPG

Hej hej hej [emoji2]
Dziś wizyta na NFZ, ale lekarz od 11 przyjmuje, więc czekam sobie u mamy.
Miłego dnia.

Załączniki

• IMG_3504.JPG
    IMG_3504.JPG
    603,1 KB · Wyświetleń: 280
reklama
Można robić przeswietlenie w ciąży? Pytam bo boli mnie, ząb i czeka mnie kanalowe leczenie.
Hmm niby się nie zaleca ale są różne ochraniacze takie olowiane na brzuch także w drugim trymestrze myślę, że się tego podejmą, w pierwszym raczej nikt tego nie zrobi, tym bardziej, że jest to też sprawa znieczulenia, wiem, bo sama przechodziłam niedawno i porobil trochę co konieczne a zapisał na drugą połowę lipca czyli już drugi trymestr się zacznie

Wiem wiem, musi być dobrze, tylko mnie to przeraża, że taka panikara się zrobiłam teraz o_O aż strach się bać co będzie później, oby po prenatalnych mi trochę odeszły te stresy ;p
Mam to samo, we wtorek przed wizyta myślałam, ze umre ze strachu, po dwa dni bylam spokojna, a teraz znowu nie moge doczekac sie czwartku i PLANETarnych jak to mowi moja mama haha. I znowu zaczynam miec stresa powoli. Już sie nie łudzę, wiem, że nie opuści mnie on do porodu już [emoji14] macierzyńska już nawet nie wspominam, bo to dopiero bedzie jazda [emoji16]

Hmm niby się nie zaleca ale są różne ochraniacze takie olowiane na brzuch także w drugim trymestrze myślę, że się tego podejmą, w pierwszym raczej nikt tego nie zrobi, tym bardziej, że jest to też sprawa znieczulenia, wiem, bo sama przechodziłam niedawno i porobil trochę co konieczne a zapisał na drugą połowę lipca czyli już drugi trymestr się zacznie
Dopiero w sierpniu bede miala leczone kanalowo. Ale pewnie będą chcieli aktualne przeswietlenie, a ostatnie mam z 2014r. Mam nadzieje, ze dzis chociaz da mi jakieś lekarstwo bo boli okropnie. [emoji20]

Mam to samo, we wtorek przed wizyta myślałam, ze umre ze strachu, po dwa dni bylam spokojna, a teraz znowu nie moge doczekac sie czwartku i PLANETarnych jak to mowi moja mama haha. I znowu zaczynam miec stresa powoli. Już sie nie łudzę, wiem, że nie opuści mnie on do porodu już [emoji14] macierzyńska już nawet nie wspominam, bo to dopiero bedzie jazda [emoji16]
Haha to ja też tak mam, że parę dni po wizycie jestem spokojna i potem to samo
.. Eh obysmy nie osiwialy do porodu :p

reklama
Do góry