reklama
justys0702
Fanka BB :)
Można robić przeswietlenie w ciąży? Pytam bo boli mnie, ząb i czeka mnie kanalowe leczenie.
To lecę dziś po czereśnie na rynek! Powodzenia na wizycieZobacz załącznik 873862
Hej hej hej [emoji2]
Dziś wizyta na NFZ, ale lekarz od 11 przyjmuje, więc czekam sobie u mamy.
Miłego dnia.
Wiem wiem, musi być dobrze, tylko mnie to przeraża, że taka panikara się zrobiłam teraz aż strach się bać co będzie później, oby po prenatalnych mi trochę odeszły te stresy ;pBędzie dobrZe a każda ma złe przeczucia przed wizytą [emoji16]
Hmm niby się nie zaleca ale są różne ochraniacze takie olowiane na brzuch także w drugim trymestrze myślę, że się tego podejmą, w pierwszym raczej nikt tego nie zrobi, tym bardziej, że jest to też sprawa znieczulenia, wiem, bo sama przechodziłam niedawno i porobil trochę co konieczne a zapisał na drugą połowę lipca czyli już drugi trymestr się zacznieMożna robić przeswietlenie w ciąży? Pytam bo boli mnie, ząb i czeka mnie kanalowe leczenie.
reqiem
Mam to samo, we wtorek przed wizyta myślałam, ze umre ze strachu, po dwa dni bylam spokojna, a teraz znowu nie moge doczekac sie czwartku i PLANETarnych jak to mowi moja mama haha. I znowu zaczynam miec stresa powoli. Już sie nie łudzę, wiem, że nie opuści mnie on do porodu już [emoji14] macierzyńska już nawet nie wspominam, bo to dopiero bedzie jazda [emoji16]Wiem wiem, musi być dobrze, tylko mnie to przeraża, że taka panikara się zrobiłam teraz aż strach się bać co będzie później, oby po prenatalnych mi trochę odeszły te stresy ;p
asiaxkk
Można robić przeswietlenie w ciąży? Pytam bo boli mnie, ząb i czeka mnie kanalowe leczenie.
Z tego co wiem nie jest to zalecane. Mi robili przed ciążą i Pani dwa razy pytała czy na pewno nie jestem w ciąży.
justys0702
Dopiero w sierpniu bede miala leczone kanalowo. Ale pewnie będą chcieli aktualne przeswietlenie, a ostatnie mam z 2014r. Mam nadzieje, ze dzis chociaz da mi jakieś lekarstwo bo boli okropnie. [emoji20]Hmm niby się nie zaleca ale są różne ochraniacze takie olowiane na brzuch także w drugim trymestrze myślę, że się tego podejmą, w pierwszym raczej nikt tego nie zrobi, tym bardziej, że jest to też sprawa znieczulenia, wiem, bo sama przechodziłam niedawno i porobil trochę co konieczne a zapisał na drugą połowę lipca czyli już drugi trymestr się zacznie
Haha to ja też tak mam, że parę dni po wizycie jestem spokojna i potem to samoMam to samo, we wtorek przed wizyta myślałam, ze umre ze strachu, po dwa dni bylam spokojna, a teraz znowu nie moge doczekac sie czwartku i PLANETarnych jak to mowi moja mama haha. I znowu zaczynam miec stresa powoli. Już sie nie łudzę, wiem, że nie opuści mnie on do porodu już [emoji14] macierzyńska już nawet nie wspominam, bo to dopiero bedzie jazda [emoji16]
.. Eh obysmy nie osiwialy do porodu
reklama
Pewnie Ci zatruje i da opatrunek ,mi tak zrobił i też czekam spokojnie do wizyty bez bóluDopiero w sierpniu bede miala leczone kanalowo. Ale pewnie będą chcieli aktualne przeswietlenie, a ostatnie mam z 2014r. Mam nadzieje, ze dzis chociaz da mi jakieś lekarstwo bo boli okropnie. [emoji20]