reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Widzę że ostro kupujecie ciuszki;) piękne łowy!
Ja po wizycie, wszystko w porządku, dzidzia rośnie, wszystko ma na swoim miejscu, cieszę się bardzo [emoji7] ale nie wiem co będzie.. kolejna wizytę mam 31.07
Ogólnie dzisiaj zabiegany dzień, padam z nóg heh

Idziemy po jednych torach ja tez mam wizytę 31 ale przed tym 13 mam prenatalne ;)

Wspolczuje wymiotow niestety moga byc do ok 14tygodnia a co dziecka ono i tak sciagnie z matki wszystko co mu potrzebne

Ja wymiotów w ogóle nie miałam ,ale cały czas mam mdłości ,już myślałam że to się skończy ..dziś jestem nie dożycia w ogóle

Dziewczyny po 12 TC , bierzecie nadal Dupka ? Kwas foliowy ? Bo ja nie wiem czy brać czy nie brać dalej ..a wizyta dopiero 20.07.

Dziewczyny po 12 TC , bierzecie nadal Dupka ? Kwas foliowy ? Bo ja nie wiem czy brać czy nie brać dalej ..a wizyta dopiero 20.07.

Mi lekarz kazala już odstawić w 12 tygodniu Luteine. Ale po dwóch dniach miałam dziwne bóle przy szyjce. Pobiegłam szybko do gin i mówi że wszystko ok ale lepiej wróćmy do Luteiny, zaszkodzić mi nie zaszkodzi. I już na drugi dzień bóle przeszły . Więc ja bym nie odstawiala

A kwas foliowy biorę teraz razem z całym zestawem witamin: femibiom N2 to zestaw witamin po 13 tygodniu już na drugi trymestr

reklama
Mij lekarz mowi ze kwas conajmniej do 14 tyg bo wykształca sie ciagle układ nerwowy, a foliany w tym biora udział. I dupka tez mi dal jeszcze jedno opakowanie, gdzies do 14tyg. A pozniej Pregnal plus bo zawiera złotą piatke skladnikow.

Do góry