Cześć dziewczyna ja tez po wizycie i dobre wieści niosę [emoji6] dzidzia ma ponad 3 cm ma się dobrze śmiesznie główka machalo jak było usg i serduszko biło. [emoji6] czekamy na prentalne które mam 13 lipca. Krwiak duzy się wchłonął zostały jakieś małe nadal mam brac dupka do końca 3 miesiaca. I zdjęcie mojego grubaska słaba jakość usg tZobacz załącznik 873362
reklama
ciastkozkremem
mama Ignasia
Masz uważać bo to że chorowalas na ospa nie chroni przed polpascem. Wiem bo przeszłam jedno i drugie
Z tego co mi wiadomo to półpaścem nie możesz się zarazić od kogoś. Osoba z półpaścem zaraża, ale ospą. Ja tak zaraziłam mojego syna ospą jak miał dwa lata.
Półpasiec może mieć każdy, kto już kiedyś chorował na ospę w dowolnym momencie życia.
Wirm, ze to glupie ale jakos mam opory przed tym, ze mam za darmo tylko dlatego ze wpisal ze z moim dzieckiem jest cos nie tak mimo ze jest ok. A on na tym na pewno swoje zarobi bo ma prywatna klinike i kazdej proponuje darmowe prenatalne mimo, ze sie nie naleza. I wole zeby moj lekarz prowadzacy mi je wykonal. A 250 zl mi nie szkoda mu zaplacic bo to super lekarz a i tak chodze na nfz do niego. Zobaczymy na kiedy bede miala u niego termin prenatalnych bo chyba dwa razy obok siebie bezsensu robic.
Ja bym nie poszła skoro nie ma wskazań. Chyba, że nasz jakieś obawy.
Super ciuszki Właśnie dziewczyny! Jaki rozmiar ubranek kupujecie na początek?
I pomóżcie proszę! Strasznie męczą mnie bóle głowy. Co może pomóc?
To u mnie też częsty temat. Amol jest spoko i jeszcze mam taką maść na wszystko kura San się nazywa i stosuję ją w ciąży na wszystkie dolegliwości. Ziółka takie z kamforą
A u mnie już dobrze. Poleżałam i bóle minęły. Chyba mój organizm chce żebym zwolniła tempo...
Gratuluję wizyt!
alla31
Fanka BB :)
Jak znioslas jazdę samochodem do Cro ? Ja jadę w piątek ...Z tego co mi wiadomo to półpaścem nie możesz się zarazić od kogoś. Osoba z półpaścem zaraża, ale ospą. Ja tak zaraziłam mojego syna ospą jak miał dwa lata.
Półpasiec może mieć każdy, kto już kiedyś chorował na ospę w dowolnym momencie życia.
Ja bym nie poszła skoro nie ma wskazań. Chyba, że nasz jakieś obawy.
To u mnie też częsty temat. Amol jest spoko i jeszcze mam taką maść na wszystko kura San się nazywa i stosuję ją w ciąży na wszystkie dolegliwości. Ziółka takie z kamforą
A u mnie już dobrze. Poleżałam i bóle minęły. Chyba mój organizm chce żebym zwolniła tempo...
Gratuluję wizyt!
Gratuluję pięknych dzieciaczkow
Wiecie, przez weekend uspokoiły mu sie wymioty i już myslalam, ze może mam je za sobą, ale niestety. Zaczęło się wczoraj po południu i dziś znów co zjem to zwracam. Rano napilam się tylko wody i id razu do toalety... A już miałam nadzieję, że będzie tylko lepiej.
Wiecie, przez weekend uspokoiły mu sie wymioty i już myslalam, ze może mam je za sobą, ale niestety. Zaczęło się wczoraj po południu i dziś znów co zjem to zwracam. Rano napilam się tylko wody i id razu do toalety... A już miałam nadzieję, że będzie tylko lepiej.
paulenka91
Łącze się w bólu... Zamiast mnie puszczać to jeszcze gorzej jest...ciągle mam głowę tym zaprzątniętą. Do tego wydaje mi się ze mam zaparciaml. Już leże w łóżku cały dzień coś robiłam i jestem padnięta..Gratuluję pięknych dzieciaczkow
Dziewczyny pozazdrościłam Wam, że już coś macie dla malucha i zrobiłam dziś napad na lumpka [emoji23]
Załączniki
paulenka91
Super te ubrania[emoji16]Dziewczyny pozazdrościłam Wam, że już coś macie dla malucha i zrobiłam dziś napad na lumpka [emoji23]Zobacz załącznik 873392Zobacz załącznik 873393Zobacz załącznik 873394Zobacz załącznik 873395Zobacz załącznik 873396
Też juz jestem w łóżku. Obawiam się czy przez te moje wymioty to dziecko ma się czym żywić... bo dziś to dosłownie zwróciłam wszystko co zjadłam.Łącze się w bólu... Zamiast mnie puszczać to jeszcze gorzej jest...ciągle mam głowę tym zaprzątniętą. Do tego wydaje mi się ze mam zaparciaml. Już leże w łóżku cały dzień coś robiłam i jestem padnięta..
Super ubranka opłaca się chodzić na łowyDziewczyny pozazdrościłam Wam, że już coś macie dla malucha i zrobiłam dziś napad na lumpka [emoji23]Zobacz załącznik 873392Zobacz załącznik 873393Zobacz załącznik 873394Zobacz załącznik 873395Zobacz załącznik 873396
reklama
marzenka1810
Widzę że ostro kupujecie ciuszki piękne łowy!
Ja po wizycie, wszystko w porządku, dzidzia rośnie, wszystko ma na swoim miejscu, cieszę się bardzo [emoji7] ale nie wiem co będzie.. kolejna wizytę mam 31.07
Ogólnie dzisiaj zabiegany dzień, padam z nóg heh
Ja po wizycie, wszystko w porządku, dzidzia rośnie, wszystko ma na swoim miejscu, cieszę się bardzo [emoji7] ale nie wiem co będzie.. kolejna wizytę mam 31.07
Ogólnie dzisiaj zabiegany dzień, padam z nóg heh