paulenka91
Fanka BB :)
Ja to samo i już nie śpię w majtkach.To tak jak u mnie, infekcji niby nie widać tylko swędzenie. Wkładek nie noszę ale możliwe że od płynu do prania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samo i już nie śpię w majtkach.To tak jak u mnie, infekcji niby nie widać tylko swędzenie. Wkładek nie noszę ale możliwe że od płynu do prania
Ja też mam jakieś uczucie lekkiego pieczenia i dyskomfortu. Myślę, że to może powodować luteina, która co wieczór zakładam. W poniedziałek mam wizytę u lekarza. Może jak powiem o dolegliwości to w końcu mnie zbada bo nie zrobił tego jeszcze od początku ciążyTo tak jak u mnie, infekcji niby nie widać tylko swędzenie. Wkładek nie noszę ale możliwe że od płynu do prania
Ja też i od razu lepiej, tylko emek mówi, że go kusze, a tu nie wolno ruszać [emoji23][emoji23]Ja to samo i już nie śpię w majtkach.
U mnie nawet nie ma mowy o seksie [emoji23]Ja też i od razu lepiej, tylko emek mówi, że go kusze, a tu nie wolno ruszać [emoji23][emoji23]
A polecasz jakis konkretny preparat z wit.c ? Moze po prostu udam sie do apteki i zapytam.
Hej[emoji5] powiedzcie mi w ktorym dokladnie tyg mialyscie lub bedziecie mialy usg prenatalne. U mni bedzie wtedy 13t3d i zastanawiam sie czy nie za pozno i czy lepiej nie przelozyc na wczesniej
U mnie nawet nie ma mowy o seksie [emoji23]
Ja już w nic się nie mieszcze
Ochota średnia ale boje się cały czas[emoji16]Nie masz ochoty czy nie możesz? Ja nie mogę a ochotę mam straszną. Śmieję się że to kara za grzechy wszystkie haha...
Ja od dawna bez majtek śpię [emoji6] może z kolei za bardzo kuszę malżaJa też i od razu lepiej, tylko emek mówi, że go kusze, a tu nie wolno ruszać [emoji23][emoji23]