reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Hej[emoji5] powiedzcie mi w ktorym dokladnie tyg mialyscie lub bedziecie mialy usg prenatalne. U mni bedzie wtedy 13t3d i zastanawiam sie czy nie za pozno i czy lepiej nie przelozyc na wczesniej

reklama
hej pamiętacie mnie jeszcze :) mam wielki problem bylam u lekarza w poniedziałek a on do mnie ze ciaza martwa bo nie ma serduszka według om to 8 tydzień i 3 dni tak samo pokazywalo na usg ale jak bylam 2 tygodnie wcześniej to na usg był 5 tyg i 6 dni i mala fasolka na 3mm bez serduszka jeszcze a według om 7 tyg cos mi się niezgadza i podejrzewam ze jednak ta ciaza jest mlodsza bo jak bylam tydzień po spóźnionym okresie to jeszcze nic nie było widać nawet pechezyka rabilam wczoraj bete i wyszlo 170442 czyli według norm 7 tydzien

hej pamiętacie mnie jeszcze :) mam wielki problem bylam u lekarza w poniedziałek a on do mnie ze ciaza martwa bo nie ma serduszka według om to 8 tydzień i 3 dni tak samo pokazywalo na usg ale jak bylam 2 tygodnie wcześniej to na usg był 5 tyg i 6 dni i mala fasolka na 3mm bez serduszka jeszcze a według om 7 tyg cos mi się niezgadza i podejrzewam ze jednak ta ciaza jest mlodsza bo jak bylam tydzień po spóźnionym okresie to jeszcze nic nie było widać nawet pechezyka rabilam wczoraj bete i wyszlo 170442 czyli według norm 7 tydzien
Serduszko powinno być, może sprobuj do innego lekarza prywatnie isc z dobrym usg? Co ci kazał lekarz robić?

Ja bym skonsultowala z innym lekarzem, który ma dobry sprzęt

Idź do innego lekarza zanim cię nastraszy ten nie potrzebnie może. Wystarczy że ma kiepskie usg i nie będzie widać. Albo po prostu lekarz nie do końca sobie z usg radzi. Najlepiej skonsultować i będziesz wiedziała co i jak [emoji6]

Serduszko powinno być, może sprobuj do innego lekarza prywatnie isc z dobrym usg? Co ci kazał lekarz robić?
powiedział tylko ze jak nie zaczne ronic mam przyjść za tydzień w poniedziałek wiem ze czasem mu się zdarzają takie pomyłki i ze miał kiepski dzień wtedy ale bez przesady i jak to jest możliwe ze najpierw był na usg 5 tyg i 6 dni a równo za 2 tyg było już 8 tyg i 3 dni chyba powinno być 7 tyg i 3 dni u mnie poronienie by nastapilo szypko bo nie mam szyjki macicy z tu nic zadnego bolu zadnych krwawień obiawy wszystkie takie same

reklama
Do góry