reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Hej[emoji5] powiedzcie mi w ktorym dokladnie tyg mialyscie lub bedziecie mialy usg prenatalne. U mni bedzie wtedy 13t3d i zastanawiam sie czy nie za pozno i czy lepiej nie przelozyc na wczesniej

reklama
hej pamiętacie mnie jeszcze :) mam wielki problem bylam u lekarza w poniedziałek a on do mnie ze ciaza martwa bo nie ma serduszka według om to 8 tydzień i 3 dni tak samo pokazywalo na usg ale jak bylam 2 tygodnie wcześniej to na usg był 5 tyg i 6 dni i mala fasolka na 3mm bez serduszka jeszcze a według om 7 tyg cos mi się niezgadza i podejrzewam ze jednak ta ciaza jest mlodsza bo jak bylam tydzień po spóźnionym okresie to jeszcze nic nie było widać nawet pechezyka rabilam wczoraj bete i wyszlo 170442 czyli według norm 7 tydzien

hej pamiętacie mnie jeszcze :) mam wielki problem bylam u lekarza w poniedziałek a on do mnie ze ciaza martwa bo nie ma serduszka według om to 8 tydzień i 3 dni tak samo pokazywalo na usg ale jak bylam 2 tygodnie wcześniej to na usg był 5 tyg i 6 dni i mala fasolka na 3mm bez serduszka jeszcze a według om 7 tyg cos mi się niezgadza i podejrzewam ze jednak ta ciaza jest mlodsza bo jak bylam tydzień po spóźnionym okresie to jeszcze nic nie było widać nawet pechezyka rabilam wczoraj bete i wyszlo 170442 czyli według norm 7 tydzien
Serduszko powinno być, może sprobuj do innego lekarza prywatnie isc z dobrym usg? Co ci kazał lekarz robić?

Ja bym skonsultowala z innym lekarzem, który ma dobry sprzęt

Idź do innego lekarza zanim cię nastraszy ten nie potrzebnie może. Wystarczy że ma kiepskie usg i nie będzie widać. Albo po prostu lekarz nie do końca sobie z usg radzi. Najlepiej skonsultować i będziesz wiedziała co i jak [emoji6]

Serduszko powinno być, może sprobuj do innego lekarza prywatnie isc z dobrym usg? Co ci kazał lekarz robić?
powiedział tylko ze jak nie zaczne ronic mam przyjść za tydzień w poniedziałek wiem ze czasem mu się zdarzają takie pomyłki i ze miał kiepski dzień wtedy ale bez przesady i jak to jest możliwe ze najpierw był na usg 5 tyg i 6 dni a równo za 2 tyg było już 8 tyg i 3 dni chyba powinno być 7 tyg i 3 dni u mnie poronienie by nastapilo szypko bo nie mam szyjki macicy z tu nic zadnego bolu zadnych krwawień obiawy wszystkie takie same

reklama
Do góry