reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

U mnie 250 zł prywatnie. Maja te roznice Ci lekarze..
Jest różnica niestety. Wolałabym być tam gdzie jest taniej [emoji1] ale cóż zrobić... Nie mam milionów na koncie ale na dziecku oszczędzać nie będę. Jakoś nie przekonam się do lekarzy na NFZ. Mam złe doświadczenia. Idę tam gdzie mnie mój gin kieruje. Trzeba się zacząć przyzwyczajać że dziecko kosztuje [emoji23]

reklama
Jest różnica niestety. Wolałabym być tam gdzie jest taniej [emoji1] ale cóż zrobić... Nie mam milionów na koncie ale na dziecku oszczędzać nie będę. Jakoś nie przekonam się do lekarzy na NFZ. Mam złe doświadczenia. Idę tam gdzie mnie mój gin kieruje. Trzeba się zacząć przyzwyczajać że dziecko kosztuje [emoji23]
Właśnie ja mieszka w dużym mieście i sie dziwie, że takie ceny macie. Ja też nie mam zamiaru oszczedzac na dziecku, ale skoro mam za 250zl to nie bede szukac drozej [emoji16] i mam te szczescie ze na nfz mam świetnego lekarza, dużo lepszy niz prywatni, na ktorych trafiałam przez lata.

Hej [emoji4]
16.7 mm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]
Byłam dzisiaj u ginekologa i jest wszystko ok :) widziałam jak serduszko biło i jak maleństwo się poruszalo [emoji7] mam brać dalej duphaston ale nie muszę już cały czas leżeć, tylko się oszczędzać [emoji4] termin mam na 21.01. :) [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 867588
Piękny dzidziolek [emoji7] gratuluję [emoji4]

Mam 23 lata to moja pierwsza ciąża jestem strasznie szczęśliwa staraliśmy się o dzdzie prawie 2 lata już zastanawialiśmy się nad badaniami a tu taka niespodzianka i to w moje urodziny zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreseczki najlepszy prezent. Trochę się obawiam ponieważ zostałam sama rok temu umarła mi mama a niespełna pół roku po niej najbliższa siostra nie wiem jak sobie dam radę ale mam nadzieję że będą pomagać mi z góry.
Witam Cię Kama [emoji3] trafiłaś do na prawdę fajnej grupy w której się wspieramy ile się da [emoji6] przykro mi z powodu najbliższych. Też mam podobne obawy jak dam sobie radę, gdyż moi rodzice nie żyją a rodzina męża mieszka kawałek drogi od nas i nie spodziewam się pomocy od nich. Mąż jest na swojej działalności i póki co pracuje od rana do wieczora żeby jakoś to szło więc będę sama sobie zostawiona. Takie życie... Ale wierzę że instynkt zadziała i dam radę i tobie życzę tego samego [emoji4]

Właśnie ja mieszka w dużym mieście i sie dziwie, że takie ceny macie. Ja też nie mam zamiaru oszczedzac na dziecku, ale skoro mam za 250zl to nie bede szukac drozej [emoji16] i mam te szczescie ze na nfz mam świetnego lekarza, dużo lepszy niz prywatni, na ktorych trafiałam przez lata.
Co miasto to inne ceny. I wydaje mi się że nie zawsze idzie za tym wielkość miasta [emoji4] ja mieszkam w Kielcach i u mnie ginekolog prywatnie bierze od 150 zł w górę z usg. Mój i tak bierze póki co nie wiele. Ale sama byłam w szoku ile zapłaciłam za badania. Aż się zastanawiam właśnie czy dostałam więcej badań czy u mnie tak drogo.

Czesc dziewczyny! [emoji4] ja od dzisiaj odpoczywam na mazurach, po podrozy i dlugim spacerze położyłam sie na chwile i czuje dyskomfort w dole brzucha. Mam nadzieję, ze zaraz przejdzie. Moje przeziębienie powoli odpuszcza, dziekuje za wszystkie rady [emoji8][emoji4]
Co do wyników, moj lekarz przepisuje sobie do karty a oryginaly mam ja w moim segregatorze ciazowym [emoji4]
@Kama95 witaj. Jestesmy w tym samym wieku [emoji4]
@arielka94 piekny widok, gratulacje [emoji8]

Co miasto to inne ceny. I wydaje mi się że nie zawsze idzie za tym wielkość miasta [emoji4] ja mieszkam w Kielcach i u mnie ginekolog prywatnie bierze od 150 zł w górę z usg. Mój i tak bierze póki co nie wiele. Ale sama byłam w szoku ile zapłaciłam za badania. Aż się zastanawiam właśnie czy dostałam więcej badań czy u mnie tak drogo.
A jakie badania? Ja za badania takie zlecone od ginekologa 250zl gdzieś tak mi wyjdzie chociaż jeszcze mam nie porobione i jadę w poniedziałek. Typu toxo hiv

A jakie badania? Ja za badania takie zlecone od ginekologa 250zl gdzieś tak mi wyjdzie chociaż jeszcze mam nie porobione i jadę w poniedziałek. Typu toxo hiv
Tu masz wszystkie moje badania z cenami. To możesz porównać czy dużo drożej niż u ciebie i czy mam coś więcej zlecone. Ale wydaje mi się że to taki standard
1529077095673.jpg

Załączniki

• 1529077095673.jpg
    1529077095673.jpg
    533,6 KB · Wyświetleń: 227
Czesc dziewczyny! [emoji4] ja od dzisiaj odpoczywam na mazurach, po podrozy i dlugim spacerze położyłam sie na chwile i czuje dyskomfort w dole brzucha. Mam nadzieję, ze zaraz przejdzie. Moje przeziębienie powoli odpuszcza, dziekuje za wszystkie rady [emoji8][emoji4]
Co do wyników, moj lekarz przepisuje sobie do karty a oryginaly mam ja w moim segregatorze ciazowym [emoji4]
@Kama95 witaj. Jestesmy w tym samym wieku [emoji4]
@arielka94 piekny widok, gratulacje [emoji8]
Udanych wczasów życzę [emoji6]

reklama
Do góry