MojrAnka
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 867575 To nasza Ola III prenatalne :-)
Wow [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 867575 To nasza Ola III prenatalne :-)
Na 22.01, a 21mam jeszcze imieniny [emoji16] niby ich nie obchodze, ale miła by była niespodzianka [emoji16]A kiedy masz termin ? będzie wesoło jak w Dzień Babci albo m Dziadka urodze
No to superNa 22.01, a 21mam jeszcze imieniny [emoji16] niby ich nie obchodze, ale miła by była niespodzianka [emoji16]
Prenatalne najlepiej robić między 12 a 14 tc więc w sam razTo jesteśmy 3 na ten termin, ja mam na 22.01. Ale wolałabym urodzić 20.01, bardziej mi się podoba taka data poprzednio urodziłam dwa dni przed terminem, więc jest szansa
Zapisałam się właśnie na usg prenatalne. To będzie 13+2. Chyba nie będzie jeszcze za późno, hmm
Z nfz są refunfowane tylko w przypadku:A Wy na prenatalne badania idziecie prywatnie czy na nfz? Gdzie Można się na te badania zapisać?
Ale nie muszę tych badań wykonywać? Czy badania 3d są podobne do tych badań prenatalnych?Z nfz są refunfowane tylko w przypadku:
Wieku powyzej 35 lat, wczesniejszych porobien, wad w rodzinie genetycznych. Albo jak lekarz napisze skierowanie, ze jest cos nie tak. A to tak sa płatne nawet jezeli chodzisz do lekarza z nfz. Musisz poszukac gdzie u Ciebie w miescie wykokonuja takie badania i sie zapisac [emoji4]
Nie, to Twoja decyzja [emoji4]Ale nie muszę tych badań wykonywać? Czy badania 3d są podobne do tych badań prenatalnych?