Spodnie zdecydowanie ciasne. Co do tego jak się czuje to mam wrażenie że (odpukac)od ok 3 dni lepiej... Nie jestem już taka śnięta i mdłości zdecydowanie mniejsze.Dziewczyny a jak się czujecie? I czy też czujecie już poszerzenie tali? Bo mi nagle spodnie zrobiły się ciasnawe [emoji55]
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Ja widać że mam poszerzona talię ale według wagi nie przytylam,a mi zamiast lepiej to gorzej,ale zauważyłam że jak już coś robię i się rozkręce to mi lepiej[emoji6]Spodnie zdecydowanie ciasne. Co do tego jak się czuje to mam wrażenie że (odpukac)od ok 3 dni lepiej... Nie jestem już taka śnięta i mdłości zdecydowanie mniejsze.
A mdłości nie mam jak ciągle coś jem ale męczące jest ciągle coś przegryzać [emoji52]
violetta.sc
Spodnie zdecydowanie ciasne. Co do tego jak się czuje to mam wrażenie że (odpukac)od ok 3 dni lepiej... Nie jestem już taka śnięta i mdłości zdecydowanie mniejsze.
W którym jesteś tygodniu? I jak długo trwały silne mdłości?
Ja od wczoraj też nagle poczułam się dużo lepiej i to mnie zaniepokoiło. Przez ok 10 dni miałam silne mdłości. Co prawda przed 3 dniami zaczęłam pić dużo herbaty z dużą ilością imbiru i cytryną, zjadłam mięso, którego nie jadłam od początku mdłości i też pogoda się zmieniła z nieustającej mdlącej duchoty na deszczową. Teraz czuje tylko lekkie mdłości i nie cały dzień jak wcześniej. Co myślicie?
paulenka91
Ja w 11.jednego dnia lepiej drugiego gorzej. Już myslalam że mi przechodzi a to znów powróciło.mysle że to oznaka że przechodzi Ci powoli ale też może dopasc z zdwojoną siła[emoji6]W którym jesteś tygodniu? I jak długo trwały silne mdłości?
Ja od wczoraj też nagle poczułam się dużo lepiej i to mnie zaniepokoiło. Przez ok 10 dni miałam silne mdłości. Co prawda przed 3 dniami zaczęłam pić dużo herbaty z dużą ilością imbiru i cytryną, zjadłam mięso, którego nie jadłam od początku mdłości i też pogoda się zmieniła z nieustającej mdlącej duchoty na deszczową. Teraz czuje tylko lekkie mdłości i nie cały dzień jak wcześniej. Co myślicie?
Zaczęłam 10 tc. Do tej pory miałam tak, że jeśli planowałam by zjeść coś co 2-3h to było w miarę ok ale jak przeciagnelam to sama myśl o jedzeniu mnie mdlila. Teraz nie muszę już tal często jeść. I co dla mnie ważne rano wstaje bez uczucia ssania na żołądku.W którym jesteś tygodniu? I jak długo trwały silne mdłości?
Ja mam zwolnienie od 29.05 bo miałam krwawienie w szpitalu mówił że normalnie mogę iść do pracy ale lekarz prowadzący kazał się wylegiwać. Póki co zwolnienie do jutra. A jutro moja druga wizyta.Jakie macie zwolnienia?
Musicie leżeć?
violetta.sc
Ja jestem dopiero w 8 tygodniu, wcześniej też nie mogłam nawet myśleć o jedzeniu więc malutko jadłam, a przez to było mi jeszcze gorzej. Po wymuszonym jedzeniu czułam się zawsze lepiej. Teraz od kiedy czuje się lepiej to nie dopuszczam głodu do siebie tylko rano mnie mdliło jak wypiłam jeszcze w łożku kilka łyków wody:/ możliwe, że mdłości tak nagle zmieniły intensywność? Czy coś jest nie tak?
Ja jestem dopiero w 8 tygodniu, wcześniej też nie mogłam nawet myśleć o jedzeniu więc malutko jadłam, a przez to było mi jeszcze gorzej. Po wymuszonym jedzeniu czułam się zawsze lepiej. Teraz od kiedy czuje się lepiej to nie dopuszczam głodu do siebie tylko rano mnie mdliło jak wypiłam jeszcze w łożku kilka łyków wody:/ możliwe, że mdłości tak nagle zmieniły intensywność? Czy coś jest nie tak?
Ja miałam mdłości przez tydzień, potem nagle przez 1 dzień było lepiej i zaraz zaczęłam się martwić. Na drugi dzień wróciły i to gorsze. Teraz mam 8t3d i dalej mnie mdli, najgorzej jest wieczorem. To normalne, nie martw się, kiedyś przecież muszą minąć.
paulenka91
U mnie właśnie najgorzej rano[emoji3]ale już bym chciała żeby mi mdłości i senność przeszlaJa miałam mdłości przez tydzień, potem nagle przez 1 dzień było lepiej i zaraz zaczęłam się martwić. Na drugi dzień wróciły i to gorsze. Teraz mam 8t3d i dalej mnie mdli, najgorzej jest wieczorem. To normalne, nie martw się, kiedyś przecież muszą minąć.
reklama