reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej [emoji4] gratuluje dziewczyny pieknych dzidziolkow [emoji7][emoji7][emoji7] niech nam zdrowo rosna [emoji8]
Ja dzisiaj bylam na spacerze z mezem, ok 2h z przerwami. Jak wrocilam do domu to tak mi sie zrobilo kiepsko ze polozylam sie w bluzie pod kołdrą i spalam ze 3h! Oj ostatnio moglbym spac cale dnie i noce. Z moich objawow nie znikaja bolace piersi, ostatnio doszly tez swedzace sutki. A tak to czasem mdłości, ale bez wymiotow [emoji57]
Dobrej nocy! [emoji4]

reklama
Cześć dziewczyny :)
Miałam jechać dziś na krew, ale chyba sobie odpuszcze i pojadę w poniedziałek... głowę mi rozdupcy zaraz chyba. Wczoraj mnie odrzucilo od mojej ulubionej herbaty i nie wiem co ja teraz będę pić.
Czuję, że się zapowiada kolejny ciezki dzień

Do góry