Ja funkcjonuję maksymalnie 2h ciurkiem i muszę zrobić drzemkę [emoji6] dziś pojechałam do miasta na małe zakupy (w zasadzie spożywcze) i po powrocie spałam 2h (przed południem to było)Ja od paru dni walczę z okropna sennością, czuję że nie nadaje się do niczego ..wracam z pracy ,padam i zasypiam ,budzę się na wieczór ,coś chwilę podziałam i znów spać ..
reklama
Kokoszka356
Fanka BB :)
Te krople też z imbiru więc działanie podobneA co do mdłości, to podobno imbir pokrojony w plasterki i zalany wrzątkiem potrafi zdziałać cuda [emoji6]
Kokoszka356
Super ja dawno temu skończyłam studium kosmetyczne, niestety byłam młoda i głupia i nie poszłam od razu do pracy w zawodzie a teraz mega żałujęUczę w szkole policealnej w studium kosmetycznym - przedmiotów zawodowych. Oprócz tego mam swój gabinet. Nie ukrywam, że jak nie miałam L4 ,to mi było ciężko w tygodniu gabinet, a kazdy weekend sobota i niedziela w szkole po 10-12 godz masakra[emoji33]
alla31
Tak próbowałam ,tylko nie wszędzie można ją dostać,jest mega dobra :-)Ja polecam Bavarie. Też ma 0% i jest normalna, pszeniczna i jakaś tam jeszcze. Smakuje jak normalne piwo rok temu piłam radlery 0% ale wtedy były tylko cytrynowe i teraz mam wstręt do nich ale te jabłko mięta są ok!
Ja mam wizytę 21 czerwca
Kokoszka356
Dziewczyny a czy wy dużo już przybrałyście na wadze? Ja dzisiaj 9t3d i mam +3kg pod tym względem mi chyba L4 nie służy
alla31
Ja już nie waże się nawet hihi ,mam bardzo spuchnięty brzuch i wielkie ciężkie piersi ..więc na pewno .Dziewczyny a czy wy dużo już przybrałyście na wadze? Ja dzisiaj 9t3d i mam +3kg pod tym względem mi chyba L4 nie służy
Ja w 6t5d byłam 2kg na plusie. Miałam nadzieję, że w tej ciąży uda mi się nie przybrać tak dużo jak w poprzednich (25kg i 30kg) ale chyba nic z tego. 13 czerwca mam diabetologa i ważnie i aż się boję [emoji24]Dziewczyny a czy wy dużo już przybrałyście na wadze? Ja dzisiaj 9t3d i mam +3kg pod tym względem mi chyba L4 nie służy
reklama