reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Hejo. Ja tez od 7 na nogach, zawsze wstaje z mężulkiem napić sie kawy rano [emoji4]
I mam dwa dni wolnego i myśle co tu zrobic, wymyśliłam sobie dzisiaj na obiad placki po wegiersku i juz mi ślinka cieknie [emoji16]
Zazdroszczę apetytu ja ledwo co mogę przełknąć!

reklama
Dziewczyny w którym tc idziecie czy już poszlyscie na l4? :) milego dnia :)
Ja myślałam, że tak jak przy pierwszym dziecku będę pracować do końca a tu niespodzianka mdłości, wymioty i chyba dzisiaj jednak zgodzę się na L4 bo nie daję rady. Czeka mnie jeszcze rozmowa z p. Dyrektor mam nadzieję, że będzie ok. Muszę troszkę o siebie zadbać no i o kruszynkę.

Ja myślałam, że tak jak przy pierwszym dziecku będę pracować do końca a tu niespodzianka mdłości, wymioty i chyba dzisiaj jednak zgodzę się na L4 bo nie daję rady. Czeka mnie jeszcze rozmowa z p. Dyrektor mam nadzieję, że będzie ok. Muszę troszkę o siebie zadbać no i o kruszynkę.
Pewnie że tak nie ma co pracy traktować nad. Ja w sumie poszłam z dnia na dzień ale akurat mam taką sytuację w pracy że nie zal mi nikogo.mialam ogólnie plan iść od lipca ale mdłości wygrały. Lekarz mi wczoraj powiedział że powinnam się cieszyć bo mdłości to bardzo dobry objaw ciąży[emoji16]

reklama
Doktor oddzwoniła. Nie jest zadowolona z wyniku krwi i obawia się najgorszego. W piątek na 8:20 mam być u niej i zrobi usg ale to będzie tylko potwierdzenie....także to moje ostatnie dni z wami. Życzę wam spokojnych ciąż...

Do góry