Od wczoraj tez na l4 i nie wiedzialam co ze soba zrobićJa się melduje[emoji3] pierwszy dzień wolny i nie wiem co liczne ze sobą. Wieczorem malo zjadłam w nocy dopadł mnie głód[emoji23]
reklama
Szkoda, że nie wiedziałam z tą prawa lewa i płcią dziecka wcześniej- spytalabym lekarza z której strony jest. Cała rodzina liczy na chłopaka A ja mam mieszane uczucia. Raczej patrzę na sukieneczki ale może dlatego bo do tej pory tylko je kupowałam
paulenka91
Fanka BB :)
Ja też właśnie nie zapytałam a on nie mówił.ogolnie byłam tak podniecona że zapomniałam co miałam zapytać [emoji3]Szkoda, że nie wiedziałam z tą prawa lewa i płcią dziecka wcześniej- spytalabym lekarza z której strony jest. Cała rodzina liczy na chłopaka A ja mam mieszane uczucia. Raczej patrzę na sukieneczki ale może dlatego bo do tej pory tylko je kupowałam
Ja nawet zapomniałam zapytać czy da mi zdjęcie [emoji16]Ja też właśnie nie zapytałam a on nie mówił.ogolnie byłam tak podniecona że zapomniałam co miałam zapytać [emoji3]
Kokoszka356
Też żałuję. Z czystej ciekawości czy się sprawdzi chciałabym wiedzieć. Szkoda że ze zdjęcia się nie da odczytać. Czytałam ten artykuł wczoraj i tam było napisane że oceniamy jaka będzie płeć na podstawie tego po czy kosmówka jest po prawej czy po lewej stronie pęcherzyka ciążowego.Szkoda, że nie wiedziałam z tą prawa lewa i płcią dziecka wcześniej- spytalabym lekarza z której strony jest. Cała rodzina liczy na chłopaka A ja mam mieszane uczucia. Raczej patrzę na sukieneczki ale może dlatego bo do tej pory tylko je kupowałam
Monika11118
Ja również od 7 na nogach trzeba korzystać z dnia pozdrawiam i życzę miłego dnia!
justys0702
Dziewczyny ja jestem od 4 na nogach[emoji3]
reklama
paulenka91
Czekam i trzymam kciuki[emoji3]A ja w głupiej pracy a po pracy lekarz..