reklama
Stelka38
Fanka BB :)
Coraz bardziej Ci dokucza złe samopoczucie?Ja chciałam w pracy dotrwać do polowy czerwca bo druga mam urlop ale chyba nie dam rady.
paulenka91
Tak.chodze spać o 21,a już bym mogła o 17.i ciągle zoladek mdłości,dobrze że bez wymiotów. Wczoraj do tego wszystkiego wzdeciaCoraz bardziej Ci dokucza złe samopoczucie?
paulenka91
Ja biorę jedna ale zastanawiałam się nad dwomaJa też muszę przetrwać kolejny dzień w pracy ,to jak walka o życie ...ile bierzecie kwasu ? Jedna czy dwie tabletki?
Kokoszka356
Dokładnie tak. B jest na ciążę więc po L4 widac że ciążowe, ale mnie po prostu zastanawia czy jeszcze zaświadczenie nie trzeba donieść. Nikt ode mnie tego nie woła póki co, ale moja kierowniczka nie wszystko umie dopilnować a ja nie chcę problemów później.A to nie jest tak, ze on tam musi zaznaczyc kod B? Bo chyba ten odpowiada za ciążę, z tego co kojarze. To jak zaznaczy, to od razu wiadomo
Ale już wiem że L4 całą ciąże noszę do pracy - dzięki dziewczyny
Musi być widać, bo w ciąży masz 100% płacone, a nie tak jak przy zwykłej chorobie 80.No właśnie pokazywał mi te druki zwolnień i na tym formularzu dla pracodawcy niby to pole z kodem B nie jest widoczne. Ale byłam na tej wizycie w takim szoku, że może coś źle zrozumiałam ;-)
Stelka38
Ja biorę jedną tabletkę kwasu. Lekarz mi powiedział, że jeśli wystąpią dokuczliwe objawy ciążowe to nie ma się co męczyć tylko od razu na zwolnienie. Ja narazie czuje się dobrze .Ja też muszę przetrwać kolejny dzień w pracy ,to jak walka o życie ...ile bierzecie kwasu ? Jedna czy dwie tabletki?
reklama
Kokoszka356
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim dziś jest sporo wizyt, w tym moja, więc trzymam kciuki żebyśmy wieczorem wszystkie cieszyły się pięknymi fasolkami z bijacymi serduszka i natomiast bidulkom, które dziś idą do pracy życzę aby szybko zleciało i bez mdłości i innych objawów. Niech moc będzie z nami!