reklama
Witam się. Ja dzisiaj obudziłam się rano z bólem macicy i co 5 minut sikalam brzuch bolał i pojechałam do lekarza i jutro mam do szpitala na 8 rano i jutro lekarz zadecyduje czy już operację czy poczekamy na nowy rok ale juz w szpitalu będą. Boję się trochę. Syn już waży 3500 .
Veronika_k
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny. U mnie cala trójka przed świętami się pochorowała [emoji58]
Wczoraj byliśmy u lekarza i inhalacje mają. Leon tylko krople na kaszel bo nie daje nosa odciągać a co dopiero inhalacja z maską [emoji52]
Ja to mam dość często skurcze i liczę,że się rozkręci a tu dupa bo zawsze przechodzi[emoji85]
2 dni bolało mnie gardło i czułam,że dostanę katar dlatego paracetamol i sinupret i czuję się już lepiej. Nie fajnie by było jakbym teraz miała mieć porządne przeziębienie. Wystarczy,że dzieciaki chore.
Wczoraj byliśmy u lekarza i inhalacje mają. Leon tylko krople na kaszel bo nie daje nosa odciągać a co dopiero inhalacja z maską [emoji52]
Ja to mam dość często skurcze i liczę,że się rozkręci a tu dupa bo zawsze przechodzi[emoji85]
2 dni bolało mnie gardło i czułam,że dostanę katar dlatego paracetamol i sinupret i czuję się już lepiej. Nie fajnie by było jakbym teraz miała mieć porządne przeziębienie. Wystarczy,że dzieciaki chore.
Camilla29love
Powodzenia!Trzymam kciuki żeby poszło szybko i bezproblemowo[emoji8]Witajcie. Ja juz dzisiaj synka będę tulila. Czekam na cięcie cesarskie.
O, to trzymam kciuki! [emoji4]Witajcie. Ja juz dzisiaj synka będę tulila. Czekam na cięcie cesarskie.
Veronika_k
Kciuki zaciśnięte [emoji110]Witajcie. Ja juz dzisiaj synka będę tulila. Czekam na cięcie cesarskie.
Trzymaj się ciepło będzie dobrze, zobaczysz! Dobrze, że masz skurcze, bo synek będzie lepiej przygotowany na ten świat ja jestem z końca roku i nie narzekamBardzo sie boję. Skurcze są silne. I chciałam w styczniu a tu wychodzi w grudniu i jest mi smutno ale juz nic nie poradzę na to aby zdrowe to najważniejsze.
reklama
Będzie dobrze! Myśl pozytywnie [emoji4]Bardzo sie boję. Skurcze są silne. I chciałam w styczniu a tu wychodzi w grudniu i jest mi smutno ale juz nic nie poradzę na to aby zdrowe to najważniejsze.