reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

u mnie położna była już dwa razy i dwa razy dzwoniła, żeby dopytać ie o małego i o mnie na patronażową wizytę lekarki musiałam pojechać i będę miała wizytę pielęgniarki

reklama
Witam się. Ja dzisiaj obudziłam się rano z bólem macicy i co 5 minut sikalam brzuch bolał i pojechałam do lekarza i jutro mam do szpitala na 8 rano i jutro lekarz zadecyduje czy już operację czy poczekamy na nowy rok ale juz w szpitalu będą. Boję się trochę. Syn już waży 3500 .

Hejka dziewczyny. U mnie cala trójka przed świętami się pochorowała [emoji58]
Wczoraj byliśmy u lekarza i inhalacje mają. Leon tylko krople na kaszel bo nie daje nosa odciągać a co dopiero inhalacja z maską [emoji52]
Ja to mam dość często skurcze i liczę,że się rozkręci a tu dupa bo zawsze przechodzi[emoji85]
2 dni bolało mnie gardło i czułam,że dostanę katar dlatego paracetamol i sinupret i czuję się już lepiej. Nie fajnie by było jakbym teraz miała mieć porządne przeziębienie. Wystarczy,że dzieciaki chore.

Bardzo sie boję. Skurcze są silne. I chciałam w styczniu a tu wychodzi w grudniu i jest mi smutno ale juz nic nie poradzę na to aby zdrowe to najważniejsze.

Bardzo sie boję. Skurcze są silne. I chciałam w styczniu a tu wychodzi w grudniu i jest mi smutno ale juz nic nie poradzę na to aby zdrowe to najważniejsze.
Trzymaj się ciepło :) będzie dobrze, zobaczysz! Dobrze, że masz skurcze, bo synek będzie lepiej przygotowany na ten świat :) ja jestem z końca roku i nie narzekam ;)

reklama
Do góry