reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Witam się pięknym rankiem :) bezsenność to chyba mój kluczowy objaw,, bo normalnie jestem śpioch nieprzeciętny :D
Na testach owulacyjnych zupełnie się nie znam, nigdy żadnego nie zrobiłam. Za to dziś serio planuję zrobić ciążowy i zostawić sobie na pamiątkę :)

reklama
No mi to az mojego szkoda :D chodzi struty, zmartwiony, bo jak on da radę :D nic mi nie pozwala robić, pranie sam wieszal zebym rak nie musiała do góry podnosic :D mam nadzieję, ze to taki pierwszy szok i zaraz mu przejdzie :)
A mój to jeszcze żyje w błogiej nieświadomości ;-) Boję się, że jak się dowie to zawału dostanie. Trudno przewidzieć jak zareaguje na wieść o tym, że tu taki kwiatek wyskoczył po 10 latach małżeństwa ;-)

Dam znać na pewno :)

Wiecie co, tak czytam o terminach Waszych wizyt i czasem są bardzo odległe... Kurczę, ja idę dzisiaj czy kiedy chcę i od ręki jestem przyjęta, żadnego czekania z powodu braku terminu.
U mnie mam to samo dzwonię i od ręki mnie gdzieś wciśnie. Tylko druga sprawa kazal się ostatnio nie spieszyć tylko przyjść za 3 tyg mówił że nie będziemy USG co tydzień robić bo będę się denerwować. Mam dzwonić jak będzie się coś działo i tyle.

Witam się po nocce. Ledwo żyje o 2 to już spałam na stole podczas przerwy.

Okresu nadal nie ma. Nie plamie ani nic podobnego. Jak wstanę zrobię ostatni test. Temp nadal wysoka 37,18 utrzymuje się. Pochwa przekrwiona i to konkretnie i tak jakby boli od nabrzmienia.

Do tego znowu mnie gardło boli i zaczynaja się piersi robić pełne.

Hihi śmiesznie są te opowiesci o facetach którzy po raz pierwszy zostaną ojcami [emoji16] U nas też tak jakby pierwsze dziecko będzie ,pierwsze wspólne [emoji4] Obydwoje jesteśmy po rozwodach , ja mam dwoje swoich ,a on jedno , więc teraz będzie nasze czwarte ale pierwsze razem [emoji6][emoji6][emoji6] i ciągle do końca nie potrafimy jeszcze tego ogarnąć ,jakoś nie dociera.

Okresu nadal nie ma. Nie plamie ani nic podobnego. Jak wstanę zrobię ostatni test. Temp nadal wysoka 37,18 utrzymuje się. Pochwa przekrwiona i to konkretnie i tak jakby boli od nabrzmienia.

Wyspij się porządnie, nic się nie stresuj, temperatura, przekrwienie, pełne piersi- na pewno będzie w porządku ;) oby powtórzony pozniej test Cię uspokoił ;)

Hihi śmiesznie są te opowiesci o facetach którzy po raz pierwszy zostaną ojcami [emoji16] U nas też tak jakby pierwsze dziecko będzie ,pierwsze wspólne [emoji4] Obydwoje jesteśmy po rozwodach , ja mam dwoje swoich ,a on jedno , więc teraz będzie nasze czwarte ale pierwsze razem [emoji6][emoji6][emoji6] i ciągle do końca nie potrafimy jeszcze tego ogarnąć ,jakoś nie dociera.

Czworo dzieci to już taka konkretna rodzinka :) sama marzę o co najmniej trójce :) zawsze chciałam mieć dużą rodzinę :)

reklama

Będzie dobrze [emoji8]

Do góry