reqiem
Fanka BB :)
Ciebie w ogóle nie ma w tabelce Dawaj daneI nas prawdopodobnie bedzie druga dziewczynka a tak na sto procent to będziemy wiedzieć w poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciebie w ogóle nie ma w tabelce Dawaj daneI nas prawdopodobnie bedzie druga dziewczynka a tak na sto procent to będziemy wiedzieć w poniedziałek
Hehe rany faktycznie pisałam raz żeby się przedstawić ale corcia coś chciała i powylaczalam wszystko a potem zapomniałam więc tak ,:Joanna z okolic Tarnowa, 28 lat , jedna corcia już jest a na druga prawdopodobnie czekamy, termin na 7.01Ciebie w ogóle nie ma w tabelce Dawaj dane
Tarnów to Małopolska tak? A OM bo mamy taką rubrykeHehe rany faktycznie pisałam raz żeby się przedstawić ale corcia coś chciała i powylaczalam wszystko a potem zapomniałam więc tak ,:Joanna z okolic Tarnowa, 28 lat , jedna corcia już jest a na druga prawdopodobnie czekamy, termin na 7.01
Tak Małopolska, OM 1.04Tarnów to Małopolska tak? A OM bo mamy taką rubryke
A wiek? Ale Zdzisio to tak gadacie czy serio?Ooo... a mnie tez w tabelce nie ma☹
Anna mazowieckie, OM 06.04 termin 13.01 syn - póki co imię jest - "Zdzisio", a w domku juz mam 6 latka Szymonka☺
Mnie nie ma w tabelce możesz dopisać?
Jak podasz dane to jasneMnie nie ma w tabelce możesz dopisać?