reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Super że szyjka się wydłuża [emoji16][emoji11]będzie wszystko dobrze teraz dużo sposobów na te szyjki,a czasem wystarczy poleżeć.u mnie właśnie brak seksu ze względu że mi infekcje nawracają i po seksie to już w ogóle.

Ja podejrzewam ze u mnie szyjka skróciła się właśnie od sexu bo to był nasz „ pierwszy” raz od początku ciąży i po nim wylądowałam w szpitalu - teraz celibat ;) czy jak masz infekcje to czujesz pieczenie i szczypanie w pochwie bo ja tylko to czuje zero upławów czy czegoś

reklama
Nawet nie wiedziałam że jakieś podziały są na pojemniki[emoji54] ja też następnym razem zrobię Twoim sposobem w wannie,nie pomyślałam bardziej bylam przekonana że wleje w miskę wodę i się poprostu podmyje[emoji23]
No u mnie w aptece są jałowe i polega to na tym, że ten pojemnik jest w dodatkowej folii.. a tak jak kupuje w pracy w aptece i daje mi normalnie "do ręki" bez folii.. Potem go wrzucam do torebki i kto wie czy to nie wina tego.. A różnica w cenie żadna, więc bezsensu. Odbiorze mi M. te wyniki z dzisiaj i zobaczymy, sama jestem mega ciekawa. Bo kilka dni różnicy to nie możliwe, że znikły jak dzisiaj będzie ok, to wina będzie pobierania lub pojemnika.

Ej faktycznie, patrze teraz na necie i są pojemniki "jałowe i sterylne" i one są z zakrętką,a są też "niesterylne" - dosłownie! I są tylko z pokrywką bez folii. Co za bzdura. Teraz będę uważać i kupować tylko te jałowe..

Ja w pierwszej ciąży miałam celibat, bo plamienia mi występowały i szyjka się skracała. Teraz rzadko się kochamy więc od początku ciąży żadnych plamien ani nic. Ale wam powiem tak mocno osobiście, że w tej ciąży nie mam ochoty na seks. W ogóle mogłabym nie uprawiać seksu do porodu [emoji23]

A co do moczu to mam pecha. Akurat kiedy była moja kolej system w labie się zawiesił, babka wzywała informatyka. Wszystko za długo trwało, a ja z synem na maksa już znudzonym. Zamknęli laboratorium i tyle. A do innego już nie miałam możliwości jechać. Jutro spróbuję jeszcze raz.

Ja w pierwszej ciąży miałam celibat, bo plamienia mi występowały i szyjka się skracała. Teraz rzadko się kochamy więc od początku ciąży żadnych plamien ani nic. Ale wam powiem tak mocno osobiście, że w tej ciąży nie mam ochoty na seks. W ogóle mogłabym nie uprawiać seksu do porodu [emoji23]
Ja to samo jakoś nieszczególnie [emoji14] na początku sie bałam fakt, a teraz to po prostu mi sie nie chce [emoji23] ale już czasami męża mi szkoda i okazuje się, że jest super bo faktycznie wszystko bardziej ukrwione i wrażenia silniejsze.

Ej faktycznie, patrze teraz na necie i są pojemniki "jałowe i sterylne" i one są z zakrętką,a są też "niesterylne" - dosłownie! I są tylko z pokrywką bez folii. Co za bzdura. Teraz będę uważać i kupować tylko te jałowe..
Jałowe są do mikroanalizy moczu. Mi tak w aptece powiedzieli i prosiłam o jałowe. Te zwykłe też są ok, pod warunkiem, że nie badasz bakterii itp.

Ja to samo jakoś nieszczególnie [emoji14] na początku sie bałam fakt, a teraz to po prostu mi sie nie chce [emoji23] ale już czasami męża mi szkoda i okazuje się, że jest super bo faktycznie wszystko bardziej ukrwione i wrażenia silniejsze.
Mi się chcę, tylko oczywiście się boję. Jak pies do jeża... :D

reklama
Ja podejrzewam ze u mnie szyjka skróciła się właśnie od sexu bo to był nasz „ pierwszy” raz od początku ciąży i po nim wylądowałam w szpitalu - teraz celibat ;) czy jak masz infekcje to czujesz pieczenie i szczypanie w pochwie bo ja tylko to czuje zero upławów czy czegoś
Ja to samo. Mam zwykły śluz. Taki biały,nie śmierdzi. A mnie tylko coś tam zaczyna piec i swędzieć dlatego też nie mam pewności czy to infekcja czy np płyn do płukania czy prania a często je zmianiam

Do góry