reqiem
Fanka BB :)
A to ja 15.04 [emoji4][emoji4]14.04
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to ja 15.04 [emoji4][emoji4]14.04
O to prawie prawie racja 5t3d pomyłka, byłaś u lekarza już ?A to ja 15.04 [emoji4][emoji4]
Na nfz mam dopiero 6.06, ale w czwartek ide prywatnie zobaczyc bo nie wytrzymam jeszcze dwa tygodnie [emoji16] a Ty ?O to prawie prawie racja 5t3d pomyłka, byłaś u lekarza już ?
Byłam ale w zeszłym tyg prywatnie ze względu na bóle brzucha tylko pęcherzyk był i nigdzie się teraz dostać nie mogę a kolejną wizytę mam 7.06 a na nfz to już nie wspomnę bo dzwonie dziś cały dzień i wstrętne są te baby porażka normalnie jedna mi powiedziała, że to jeszcze nie jest ciąża że mam 7-8 tydz przyjść aż się ryczec chce nawet nie można sprawdzić bo nikt mi nie potrafi powiedzieć skąd to się bierze załamana jestem jużNa nfz mam dopiero 6.06, ale w czwartek ide prywatnie zobaczyc bo nie wytrzymam jeszcze dwa tygodnie [emoji16] a Ty ?
Byłam ale w zeszłym tyg prywatnie ze względu na bóle brzucha tylko pęcherzyk był i nigdzie się teraz dostać nie mogę a kolejną wizytę mam 7.06 a na nfz to już nie wspomnę bo dzwonie dziś cały dzień i wstrętne są te baby porażka normalnie jedna mi powiedziała, że to jeszcze nie jest ciąża że mam 7-8 tydz przyjść aż się ryczec chce nawet nie można sprawdzić bo nikt mi nie potrafi powiedzieć skąd to się bierze załamana jestem już
Byłam ale w zeszłym tyg prywatnie ze względu na bóle brzucha tylko pęcherzyk był i nigdzie się teraz dostać nie mogę a kolejną wizytę mam 7.06 a na nfz to już nie wspomnę bo dzwonie dziś cały dzień i wstrętne są te baby porażka normalnie jedna mi powiedziała, że to jeszcze nie jest ciąża że mam 7-8 tydz przyjść aż się ryczec chce nawet nie można sprawdzić bo nikt mi nie potrafi powiedzieć skąd to się bierze załamana jestem już
Kiedy lekarz?Beta 527 wg kalkulatora przyrost w normie