reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
ehhh...a mi już ciąża w pracy przeszkadza. Od wczoraj dostaję uwagi, ze za wolno pracuję, że robię błędy itp itd. Mam pracę typowo umysłową a padam na pysk, Usypiam przy komputerze :(

Na nfz mam dopiero 6.06, ale w czwartek ide prywatnie zobaczyc bo nie wytrzymam jeszcze dwa tygodnie [emoji16] a Ty ?
Byłam ale w zeszłym tyg prywatnie ze względu na bóle brzucha tylko pęcherzyk był i nigdzie się teraz dostać nie mogę a kolejną wizytę mam 7.06 a na nfz to już nie wspomnę bo dzwonie dziś cały dzień i wstrętne są te baby porażka normalnie jedna mi powiedziała, że to jeszcze nie jest ciąża że mam 7-8 tydz przyjść aż się ryczec chce nawet nie można sprawdzić bo nikt mi nie potrafi powiedzieć skąd to się bierze o_O załamana jestem już

Byłam ale w zeszłym tyg prywatnie ze względu na bóle brzucha tylko pęcherzyk był i nigdzie się teraz dostać nie mogę a kolejną wizytę mam 7.06 a na nfz to już nie wspomnę bo dzwonie dziś cały dzień i wstrętne są te baby porażka normalnie jedna mi powiedziała, że to jeszcze nie jest ciąża że mam 7-8 tydz przyjść aż się ryczec chce nawet nie można sprawdzić bo nikt mi nie potrafi powiedzieć skąd to się bierze o_O załamana jestem już

Je martw się w Holandii mówi się o ciąży po 12 tyg albo nawet po 16 tyg. I ciaza to nie choroba i nie ma płatnego chorobowego

Moni ja miałam takie straszne bóle w 12 tyg, jak w nocy mnie złapało to byłam pewna że coś nie tak i zaraz na szpital. Dali tylko kroplówkę rozkurczającą jakąś i tyle, na usg wszystko było ok. Bolało mnie cały czas dopóki ta kroplówka nie zeszła. Teraz wiem że dopóki nie ma krwawienia to nie ma co panikować i w szpitalu też tak do tego podchodzą. Tak że myślę że to mogą być takie bóle bo macica się rozciąga, może u ciebie akurat są takie mocne, każda inaczej to odczuwa. Trzymam kciuki żebyś spokojnie wytrzymała do tego 7.06, ja odliczam dni do 18...

reklama
Do góry