Też mam na przedniej, ale ostatnio na pęcherzu poczulamNo ja też nie, ale pocieszam się, że u mnie to też przez łożysko na przedniej ścianie. To też amortyzuje i wycisza ruchy, tak sobie tłumaczę. No nic, za tydzień w środę wizyta, trzeba czekać cierpliwie.
reklama
Olusiaczek19
Fanka BB :)
Ja jestem w 17 tyg. i nadal nic nie czuję, trosze mnie to martwi i przed każdą wizytą panikuje czy wszystko jest ok.
Byłam dziś u lekarza też mam 17 tydz lekarz pytał czy czuje już ruchy ja mowilam że wczoraj takie pukniecie mi się wydaje że poczułam lekarz na to że jak to pierwsza ciąża to pewnie dopiero za około tydzień poczuje w 18 tyg A jak nie to koło 20 także powiedział że od tygodnia do trzech także już nie bawem i my będziemy cieszyć się ta chwila także spokojnie każdy organizm jest inny
Cleopatra_83
Ja jestem po paru przebojach więc bardzo się boję i chyba dopiero w styczniu się uspokoje [emoji4]
Wiem o czym mówisz i rzeczywiście lęk gdzieś z tylu głowy cały czas mam.Ja jestem po paru przebojach więc bardzo się boję i chyba dopiero w styczniu się uspokoje [emoji4]
Jestem po wizycie, wszystko jest w porządku i na 100% będzie chłopak! Bardzo się cieszę, bo będzie parka Polówkowe mam 13 września, bardzo proszę o dopisanie.
Co ciekawe przy córeczce miałam ładną cerę i włosy, a teraz przy chłopcu buzia cała w krostach i włosy takie średnie. Także zabobony niekoniecznie się sprawdzają
Co ciekawe przy córeczce miałam ładną cerę i włosy, a teraz przy chłopcu buzia cała w krostach i włosy takie średnie. Także zabobony niekoniecznie się sprawdzają
Camilla29love
Gratuluję synka ![emoji7]Jestem po wizycie, wszystko jest w porządku i na 100% będzie chłopak! Bardzo się cieszę, bo będzie parka Polówkowe mam 13 września, bardzo proszę o dopisanie.
Co do zabobonów zgadzam się to bzdura ,ja też będę miała syna i mam twarz w krostach, bolesnych gulach... Nigdy nie miałam takich problemów dlatego dla mnie to jest jakaś masakra ,ale dla mojego synusia zniosę wszsytko [emoji1]
Cleopatra_83
Gratuluję [emoji4]Jestem po wizycie, wszystko jest w porządku i na 100% będzie chłopak! Bardzo się cieszę, bo będzie parka Polówkowe mam 13 września, bardzo proszę o dopisanie.
madzialeenka84
Ja jestem po paru przebojach więc bardzo się boję i chyba dopiero w styczniu się uspokoje [emoji4]
Tez tak mam ...
madzialeenka84
Jestem po wizycie, wszystko jest w porządku i na 100% będzie chłopak! Bardzo się cieszę, bo będzie parka Polówkowe mam 13 września, bardzo proszę o dopisanie.
gratuluję synusia ... tez mam buzię w krostkach niestety a też będę miała syneczka ale dam rade dla niego
reklama