reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

No właśnie ja dzisiaj poczułam w tych okolicach takie dwa delikatne puknięcia,to chyba był maluszek [emoji7][emoji7][emoji7]
Na pewno, ja to najbardziej wieczorem, jakby od środka ktoś pstrykał palcem [emoji38] ale to na banl dzidzia no ruchy jelit też czuje i to zupełnie inne odczucie. Ostatnio mój M dał rękę i mowił kiedy czuje te pstykniecia i sie pokrywało więc juz wiem, że sobie nie wkręcam przynajmniej [emoji16] faajnie, że to już [emoji4]

reklama
Na pewno, ja to najbardziej wieczorem, jakby od środka ktoś pstrykał palcem [emoji38] ale to na banl dzidzia no ruchy jelit też czuje i to zupełnie inne odczucie. Ostatnio mój M dał rękę i mowił kiedy czuje te pstykniecia i sie pokrywało więc juz wiem, że sobie nie wkręcam przynajmniej [emoji16] faajnie, że to już [emoji4]
Pierwszy raz takie coś poczułam to było jakąś godzinkę temu i odrazu pobiegłam do męża i mu opowiedziałam, cudowne uczucie [emoji7]
Ja też mam ruchy jelit i to było całkiem inne uczucie ,nareszcie się doczekałam [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja właśnie mam wrażenie że macica jakoś jest wyżej ale szczerze mówiąc to zastanawiam się czy czegoś nie przegapić,bo mówicie o tym twardnienie brzucha i nic nie zauważam a może przegapiłam kurde no nie wiem

Ja już od 3 dni czuję bardzo wyraźnie, czuję jak dzidzia pływa po całym brzuchu ,fika koziołki i boksuje [emoji5] nawet dzis jak jeździłam samochodem to czułam jak mi tam skacze hehe

reklama
Do góry