reklama
reqiem
Fanka BB :)
Oki, a chciałas dodac zdjecie? Bo nic nie ma [emoji853]No to nasza kruszyna 18 tydzień 200 gram - dziewczyna [emoji4] [emoji4] [emoji4] termin 22.01.2019 usg połówkowe 30.08 jak można dopiszcie mnie do listy
kasia.87
Oki, a chciałas dodac zdjecie? Bo nic nie ma [emoji853]
To zdjęcie z poprzedniego usg bo teraz dostaliśmy takie ze tylko nogi widać albo głowę :/
Załączniki
ziel-ona
Ja kilka cm nad koscią łonową. Bardzo delikatne wypychanie, ale u mnie fopiero 16 tydz.Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, samych pięknych widoków życzę [emoji7] a przy okazji mam pytanie, w którym miejscu czujecie ruchy dziecka???
Asia92
Ja poczułam pierwsze bąblki w 17 tygodniu, a teraz jestem w 20 i nadal nic mocniejszego nie czuję. I tylko jak się nie ruszam także super, że wasze kruszynki tak szaleją, też bym tak chciała...Ja kilka cm nad koscią łonową. Bardzo delikatne wypychanie, ale u mnie fopiero 16 tydz.
Też jestem w 20 i od 3 dni czuje czasami jak siedzę, ale czekam na to fikanie[emoji3]Ja poczułam pierwsze bąblki w 17 tygodniu, a teraz jestem w 20 i nadal nic mocniejszego nie czuję. I tylko jak się nie ruszam także super, że wasze kruszynki tak szaleją, też bym tak chciała...
ziel-ona
Nie czuję codziennie. Głownie wieczorem, gdy mam "puste" jelita i leżę na plecach. Ostatnio siedząc w pracy czułam. Bobas jest za mały i widać muszą być warunki, żeby go czuć. Teraz coś niby mi się wierci leciutko. To kwestia wczucia się. Mam też nie za duży brzuch, może mięśnie brzucha trzymają. Mocnego prawdziwego kopniaka jeszcze nie poczułam.Ja poczułam pierwsze bąblki w 17 tygodniu, a teraz jestem w 20 i nadal nic mocniejszego nie czuję. I tylko jak się nie ruszam także super, że wasze kruszynki tak szaleją, też bym tak chciała...
Cleopatra_83
Ja jestem w 17 tyg. i nadal nic nie czuję, trosze mnie to martwi i przed każdą wizytą panikuje czy wszystko jest ok.
reklama
Asia92
Nie czuję codziennie. Głownie wieczorem, gdy mam "puste" jelita i leżę na plecach. Ostatnio siedząc w pracy czułam. Bobas jest za mały i widać muszą być warunki, żeby go czuć. Teraz coś niby mi się wierci leciutko. To kwestia wczucia się. Mam też nie za duży brzuch, może mięśnie brzucha trzymają. Mocnego prawdziwego kopniaka jeszcze nie poczułam.
No ja też nie, ale pocieszam się, że u mnie to też przez łożysko na przedniej ścianie. To też amortyzuje i wycisza ruchy, tak sobie tłumaczę. No nic, za tydzień w środę wizyta, trzeba czekać cierpliwie.