reqiem
Fanka BB :)
Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji
Moze komuś sie przyda [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze imię, o którym myślę dla synka ma mniej niż 100 rekordów. Uff Dzięki za linka.Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji
W pełni rozumiem. My jeszcze jako para wybraliśmy imię dla chłopca. Jak już kilka razy tu wspominałam mamy dwie córki [emoji6] teraz nie wiadomo ale powiem szczerze że i ja teraz jakoś wyparuje syna i pewnie jak się okaże że dziewczynka to nutka rozczarowania będzie ale mimo wszystko najważniejsze, żeby było zdrowe.
Kurczę to widzę, że mam strasznie popularne imiona dla córek. Ja to nigdy jakoś nie patrzę na te zestawienia, tylko nazywam jak mi się akurat spodobaLink do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji
Ja też jestem zainteresowana grupą zamkniętąAaaa, to musze w takim razie troche poczekac
Ja mam problemy ze skórą. Co chwila coś mi wyskakuje. Ale największy problem mam z dziąsłami, strasznie krwawia i puchnąDziewczyny a ma któraś z Was problemy z cerą w ciąży? Ja ciagle mam jakiś wysyp i nie przechodzi
A coś z szyjką jest nie tak? Nie zdążyłam wszystkiego doczytać. W pierwszej ciąży miałam skróconą szyjke i krwiaka przy łożysku. Zero ruchu. Więc wiem co to za ból. Każde krwawienie to ryk i myśl, że to koniec. Na szczęście po 30 tygodniu sie ustabilizowalo i byłam bardziej aktywna niż kiedykolwiekWitam się z rana dziękuję za wszystkie dobre slowa odnośnie mojej szyjki. Wczoraj trochę sobie poplakalam, całe emocje z wizyty mi zeszły, jeszcze babcia mnie zdenerwowala i tak poszło.
@reqiem dopiszesz mi wizytę 20 sierpnia? I płeć do tabelki? Chłopczyk
Dziś przyjeżdżają moi rodzice, a jutro wesele brata M. Cieszę się na nie, tylko szkods, że potańczyć nie będę mogła. Będę siedzieć przy stole i jeść.
Snila mi sie dziś znienawidzona nauczycielka wfu z podstswowki. Nie chciała przyjąć mojego zwolnienia.
Co do imion, to my mieliśmy trzy typy Wiktor, Hubert i Czarek i aktualnie chyba sklaniamy się ku Wiktorowi. Wiktor zwycięzca
Ja mam straszny.dosc że twarz to dekolt a szczególnie piersi. Już nie wiem co z tym robicDziewczyny a ma któraś z Was problemy z cerą w ciąży? Ja ciagle mam jakiś wysyp i nie przechodzi [emoji852]️