reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
W pełni rozumiem. My jeszcze jako para wybraliśmy imię dla chłopca. Jak już kilka razy tu wspominałam mamy dwie córki [emoji6] teraz nie wiadomo ale powiem szczerze że i ja teraz jakoś wyparuje syna i pewnie jak się okaże że dziewczynka to nutka rozczarowania będzie ale mimo wszystko najważniejsze, żeby było zdrowe.

Miło, że ktoś mnie rozumie :) Pewnie będzie u Was chłopak, ostatnio z kim nie rozmawiam a ma same córki to teraz ma mieć chłopaka, tylko mnie omija :p

Kurczę to widzę, że mam strasznie popularne imiona dla córek. Ja to nigdy jakoś nie patrzę na te zestawienia, tylko nazywam jak mi się akurat spodoba :)

Witam się z rana :) dziękuję za wszystkie dobre slowa odnośnie mojej szyjki. Wczoraj trochę sobie poplakalam, całe emocje z wizyty mi zeszły, jeszcze babcia mnie zdenerwowala i tak poszło.
@reqiem dopiszesz mi wizytę 20 sierpnia? I płeć do tabelki? Chłopczyk :)
Dziś przyjeżdżają moi rodzice, a jutro wesele brata M. Cieszę się na nie, tylko szkods, że potańczyć nie będę mogła. Będę siedzieć przy stole i jeść.
Snila mi sie dziś znienawidzona nauczycielka wfu z podstswowki. Nie chciała przyjąć mojego zwolnienia.
Co do imion, to my mieliśmy trzy typy Wiktor, Hubert i Czarek i aktualnie chyba sklaniamy się ku Wiktorowi. Wiktor zwycięzca :)

Witam się z rana :) dziękuję za wszystkie dobre slowa odnośnie mojej szyjki. Wczoraj trochę sobie poplakalam, całe emocje z wizyty mi zeszły, jeszcze babcia mnie zdenerwowala i tak poszło.
@reqiem dopiszesz mi wizytę 20 sierpnia? I płeć do tabelki? Chłopczyk :)
Dziś przyjeżdżają moi rodzice, a jutro wesele brata M. Cieszę się na nie, tylko szkods, że potańczyć nie będę mogła. Będę siedzieć przy stole i jeść.
Snila mi sie dziś znienawidzona nauczycielka wfu z podstswowki. Nie chciała przyjąć mojego zwolnienia.
Co do imion, to my mieliśmy trzy typy Wiktor, Hubert i Czarek i aktualnie chyba sklaniamy się ku Wiktorowi. Wiktor zwycięzca :)
A coś z szyjką jest nie tak? Nie zdążyłam wszystkiego doczytać. W pierwszej ciąży miałam skróconą szyjke i krwiaka przy łożysku. Zero ruchu. Więc wiem co to za ból. Każde krwawienie to ryk i myśl, że to koniec. Na szczęście po 30 tygodniu sie ustabilizowalo i byłam bardziej aktywna niż kiedykolwiek

reklama
A myślicie, że ma to znaczenie jaka to płeć? W sensie, że np. jak się ma brzydką cerę to na pewno dziewczynka, bo urodę odbiera itp? Nie raz można spotkać takie informacje w Internecie czy coś.

Do góry