reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja po wizycie. Z dzieckiem wszystko dobrze, wazy 170g. Poywierdzone na 100% chłopak :)
Problem tylko x moja szyjka... od ostatniej wizyty miesiąc temu skrocila sie o polowe... teraz ma 2,6cm. Dostalam dwa razy dziennie po 2tabletki luteiny plus duphaston dwa razy dziennie, magnez i nospa. No i kontrola za tydzień. To wszystko przez te twardnirnia brzucha, wiec jeśli ktoras z was tez je czuje, to nie zwlrkajcie i sprawdzajcie. Powiedzial, ze jesli w ciagu dwoch czy trzech kolejnych dni nie xauwaze poprawy, to mam jechac na sor sprawdzic czy dalej sir skraca ta szyjka.
Jesli to nie pomoze, to pesar i lezenie :(

Sorki za braki w kalendarzu czy tabelce, ale wiecie mam ten urlop i cały czas z emkiem, a on to jak juz widzi telefon to marudzi [emoji23]
Nazekałam na zaparcia to teraz dla odmiany mam biegunke. Nic nie boli ani nic ale co jakis czas mnie łapie z nienacka.. Dzisiaj bylismy na rocznicowym obiadku to dziekowalam sobie samej, ze wybrałam knajpe tak blisko domu [emoji23]
Dzidziol dzisiaj troche sie pokrecil wiec ulga bo juz dwa dni tak słabo i schiz. Te co nie czują jeszcze -mowie Wam lepiej pozniej bo te słabe ruchy, a potem dwa dni ciszy to masakra!
Co do imion to dziewczynka to Natalia, a chłopak nie wiemy [emoji4]

reklama
Ja po wizycie. Z dzieckiem wszystko dobrze, wazy 170g. Poywierdzone na 100% chłopak :)
Problem tylko x moja szyjka... od ostatniej wizyty miesiąc temu skrocila sie o polowe... teraz ma 2,6cm. Dostalam dwa razy dziennie po 2tabletki luteiny plus duphaston dwa razy dziennie, magnez i nospa. No i kontrola za tydzień. To wszystko przez te twardnirnia brzucha, wiec jeśli ktoras z was tez je czuje, to nie zwlrkajcie i sprawdzajcie. Powiedzial, ze jesli w ciagu dwoch czy trzech kolejnych dni nie xauwaze poprawy, to mam jechac na sor sprawdzic czy dalej sir skraca ta szyjka.
Jesli to nie pomoze, to pesar i lezenie :(

będzie dobrze ... oszczędzaj się

Do góry