olakaczmarek7
Fanka BB :)
Dziewczyna Emilia, a chłopiec albo Franciszek albo Gabriel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hemoglobina, hematokryt I plytki krwi polecialy bardzo ... najbardziej to plytki z 300 tys na.160 nie wiem,czy taki spadek jest ok.
Co do imion to u Nas Pola lub Marcelina
Wygląda to na anemię nie martw się lekarz coś przepisze da wskazówki i będzie dobrze[emoji6]Hemoglobina, hematokryt I plytki krwi polecialy bardzo ... najbardziej to plytki z 300 tys na.160 nie wiem,czy taki spadek jest ok.
Co do imion to u Nas Pola lub Marcelina
A jak mają trzy pierwsze?U nas może Kornelia, ale sama już nie wiem. Nie mam pomysłu na czwartą dziewczynę
A jak mają trzy pierwsze?
Ja po wizycie. Z dzieckiem wszystko dobrze, wazy 170g. Poywierdzone na 100% chłopak
Problem tylko x moja szyjka... od ostatniej wizyty miesiąc temu skrocila sie o polowe... teraz ma 2,6cm. Dostalam dwa razy dziennie po 2tabletki luteiny plus duphaston dwa razy dziennie, magnez i nospa. No i kontrola za tydzień. To wszystko przez te twardnirnia brzucha, wiec jeśli ktoras z was tez je czuje, to nie zwlrkajcie i sprawdzajcie. Powiedzial, ze jesli w ciagu dwoch czy trzech kolejnych dni nie xauwaze poprawy, to mam jechac na sor sprawdzic czy dalej sir skraca ta szyjka.
Jesli to nie pomoze, to pesar i lezenie