Olusiaczek19
Fanka BB :)
Dziś kurier mi dostarczył prezent - niespodzianka od męża. Tylko jeszcze nie wiem jak się z tym śpi. Zobacz załącznik 886852
No to będziesz teraz testować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś kurier mi dostarczył prezent - niespodzianka od męża. Tylko jeszcze nie wiem jak się z tym śpi. Zobacz załącznik 886852
O tak !Instrukcja obsługi się przyda [emoji23]Koleżanki, które już mają poprosimy o zdjęcie poglądowe z instrukcją
Rowniez uwazam, ze warto robic profilaktycznie usg piersi. Mi dawno temu jakis lekarz ot tak zlecil i okazalo sie, ze mam torbiele. Teraz badam co roku. Takze wartoMój gin nigdy nie badał mi piersi. 4 lata temu poprosiłam o skierowanie na pierwsze w życiu usg piersi i od razu wyszedł guz 2.5/1.5cm Rok temu w lipcu miałam operację usunięcia nowotworu niezłośliwego prawego sutka. Od tej pory jestem pod stałą kontrolą chirurga onkologa. Także polecam samobadanie piersi i jednak upominać o usg każdego roku. Ja to zaniedbałam. Tym bardziej, że nie miałam żadnych dolegliwości bólowych. Poszłam, bo już kumpela na mnie „krzyczała”, że taka stara i ani razu nie byłam [emoji6]
Ale na te poduche to sie chyba skusze skoro zachwalacie
Ja tak śpię wykorzystując mężaWłaśnie spojrzałam na czym polega spanie na tej poduszce. Ja tak śpię całe życie tylko z kołdrą. Zawijam się w kokon - jeden brzeg pod plecy, a z przodu pod głowę i między kolana. Poduszka jest widzę też do karmienia, chyba rozważę zakup.
Jeśli chodzi ci o tą duża poduche, że potem użyjesz do karmienia, to ja sobie tego nie wyobrażam. Ona jest ogromna! Musiałabyś się nią cała owinąćWłaśnie spojrzałam na czym polega spanie na tej poduszce. Ja tak śpię całe życie tylko z kołdrą. Zawijam się w kokon - jeden brzeg pod plecy, a z przodu pod głowę i między kolana. Poduszka jest widzę też do karmienia, chyba rozważę zakup.
Ahahaha ja też. Ale teraz jak jest gorąco to nie da rady, bo mi za gorącoJa tak śpię wykorzystując męża
Ja nie mam jeszcze zupełnie nic, jakoś dla mnie za wcześnie. Myślę, że po połówkowych zacznę coś zbierać Na razie tylko robię rekonesans po stronach i sklepachJak Wam idzie kompletowanie wszystkiego dla maluszka? Ja mam tylko pieluszki i wózek póki co. Coś tam dostane od rodzeństwa po ich dzieciaczkach, ale za dużo pewnie tego nie będzie bo wszyscy się spodziewamy