reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo, Bydgoszcz?

reklama
Chyba tak! Ostatnio sama poszukuje info o szpitalach w Bydgoszczy i nikt nie odpowiada. Chyba mamy najmniejszy odsetek urodzeń skoro nikt się nie interesuje albo wszystkie przyszłe mamy są w 100%pewne gdzie chcą rodzić.

Rodziłam w Bizielu w 2022, wcześniak, cc w trybie pilnym, miesiac na neonatologii.

Ja rodziłam w miejski w lutym 2023 roku i bardzo polecam.
Byłam kilka dni na patologii ciąży. Było ok. Na porodówce spędziłam 3 doby. Młode dziewczyny super. Starsze położne pozostawiały trochę do życzenia. Na połogowym też ok. Akurat trafiłam na pokój 3-osobowy, także proszę się nie sugerować, że są pojedyncze sale tak, jak jest napisane na stronie.
Jedzenie, jak na warunki szpitalne, bardzo dobre i spore porcje. Tylko pory wczesne. Ostatni posiłek 16-17. W ogólnej ocenie bardzo polecam.
Starsza córkę rodziłam w Bizielu ale w 2009 roku także się nie wypowiadam. Podobno bardzo mocno zmieniło się na duży plus. Oddział jest też po remoncie.

reklama
ja rodziłam w listopadzie 2022 i mam bardzo złe doświadczenia - akurat ja bardzo rozczarowałam się lekarzami, położne poza jedną super. Jedna z któą zaczynałam rodzić nie pozwoliła mi na pozycje wertykalne i ogólnie była przedpotopowa. Ostatecznie urodziłam z panem Jerzym i było super... ale niestety z uwagi na beznadziejne podejście lekarzy i totalna olewke nie polecam

Do góry