reklama
Klauduska
Fanka BB :)
Sinczupa bardzo oryginalne prezenty [emoji23]Trzymam kciuki za wyniki! Ja moja tesciowa mam 250km od siebie. Nie moge na nia narzekac bo jest calkiem ok ale wiadomo, ze to jednak inna rodzina, inne wychowanie i czesto wkurza mnie cos w niej i tesciu. [emoji19]
sinczupa
Aktywna w BB
aaaale mam nadrabiania
Pani mama przyjezdza jutro, wiec wczoraj maz na odkurzaczu i mopie latal a mi zostalo dzisiaj tylko jakies ciasto zrobic, kurze poscierac i pranie poskladac. Zapowiada sie sloneczny dzien, wiec jeszcze na dluzszy spacerek by sie wyszlo, tylko gdzie jest moja energia do dzialania? Najchetniej bym pod koldre wrocila...
Jutro musimy jeszcze jechac do szpitala na morfologie z Kamisiem- jak sobie pomysle, to juz mi go szkoda Mam nadzieje, ze wyniki beda juz lepsze i ze za wielu tych wizyt juz nie bedzie...
Pani mama przyjezdza jutro, wiec wczoraj maz na odkurzaczu i mopie latal a mi zostalo dzisiaj tylko jakies ciasto zrobic, kurze poscierac i pranie poskladac. Zapowiada sie sloneczny dzien, wiec jeszcze na dluzszy spacerek by sie wyszlo, tylko gdzie jest moja energia do dzialania? Najchetniej bym pod koldre wrocila...
Jutro musimy jeszcze jechac do szpitala na morfologie z Kamisiem- jak sobie pomysle, to juz mi go szkoda Mam nadzieje, ze wyniki beda juz lepsze i ze za wielu tych wizyt juz nie bedzie...
sinczupa
Aktywna w BB
@Klauduska Ty mi nie polubiaj posta tylko pisz cos, Kobito! Opowiadaj jak Malenstwo i w ogole. Bo zaraz sama ze soba zaczne rozmawiac
@kasia.zosia Ciebie tez brakuje! @rozmaryn @.jagódka piszcie cos, bo naprawde bede musiala isc te kurze scierac, a taaak mi sie nie chce...
@kasia.zosia Ciebie tez brakuje! @rozmaryn @.jagódka piszcie cos, bo naprawde bede musiala isc te kurze scierac, a taaak mi sie nie chce...
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ja z okazjo narodzin Nadki dostałam od teściowej 20 zeta na pieluchy i pytanie co chwila czy już kupiłam [emoji3][emoji23][emoji53]O matko, dobre te prezenty:O ja właśnie wczoraj dostałam od teściów gigantyczna paczkę pampersów
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji177]Szczęśliwa mama wspaniałej trójeczki [emoji177]
kasia.zosia
Moderatorka
Ja z okazjo narodzin Nadki dostałam od teściowej 20 zeta na pieluchy i pytanie co chwila czy już kupiłam [emoji3][emoji23][emoji53]
A kupiłaś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Kasia taaaaaa 1/2 paczki w promocji w dodatku [emoji23][emoji23][emoji23]
cześć drogie Mamy, ja z lipcówek 2016 mam dużo nowych, oryginalnych rzeczy firmy La Millou, z likwidacji sklepu. nie bede tu wklejac linka zeby nie spamowac, ale jesli ktoras bylaby zainteresowana oferta, to zapraszam na priv! pozdrawiam Was
reklama
natala95
Fanka BB :)
Ja poproszęcześć drogie Mamy, ja z lipcówek 2016 mam dużo nowych, oryginalnych rzeczy firmy La Millou, z likwidacji sklepu. nie bede tu wklejac linka zeby nie spamowac, ale jesli ktoras bylaby zainteresowana oferta, to zapraszam na priv! pozdrawiam Was
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka