reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Chmurka a nie za późno już na taki pchacz????

Persefona widzę,że nasze chłopaki mają takie same upodobania:) Na takie same prezenty patrzyłam:)

Ostatnia edycja:
reklama
jaipur lena dostała ostatnio dużą śmieciarkę- przepada za śmieciarkami, gdy podjeżdżaja pod blok ma atrakcje na pół dnia :-D DICKIE Ogromna ŚMIECIARKA MAN Podnoszony Kontener (2792458787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale prezesowi to chyba nie wypada :-D:-D:-D

lenka dostanie na gwiazdkę zestaw sprzątający z odkurzaczem bo uwielbia mi pomagac w pracach domowych, sanki ze śpiworkiem bo jeszcze nie ma i bobasa z kołyską. koniec kropka, nic więcej.
nie pokuszę sie na nic z małymi elementami, bo jest jeszcze za mała, a nie zawsze moge byc cały czas przy niej gdy sie bawi. podobnie z ciastoliną. próbowałyśmy juz z ainą zabawić tym dzieci, ale zbyt bardzo chciały to zjadać. są jeszcze za małe na takie zabawki. skupiam sie traczej na edukacyjnych, jestem fanką prostych zabawek i książeczek, w których to lenka siedzi pół dnia. z technologia jeszcze poczekamy :-D swoja droga zakupiła może któraś bajkę chylińskiej? ma dobre komentarze

O Bra wlasnie myslalam ostatnio o tej bajce :) zamawialam nawet na dniach pare ksiazek i zastanawialam sie czy by ja wrzucic do 'koszyka' :-p Znajac Age - jej blyskotliwosc i poczucie humoru, baja moze byc calkiem fajna, tylko czy nie spodoba sie bardziej mamie ?? :-)

jolek uważaj bo on ma koszmarnie głośne melodyjki(bez regulacji ).Na szczęście juniorek już się nim znudził, bo on tylko oszukanie dotykowy jest a raczej "wciskowy" jest, więc nie można na nim grzmocić jak na ipadzie.
bra juniorek za śmieciarkami nie przepada.Ale za to... "traktur" to jest to!:-D

Bra widzę Lenonek ma takie same upodobania jak nasz kolega...już nawet wie w jakie dni śmieciarka przyjeżdża i czatuje pod oknem na nią:)

Jaipur wielkie dzięki, szkoda że tak późno się o tym dowiedziałam. Zobaczymy jak to będzie najwyżej wyciągniemy baterie ;-)
Igor telefon miał dostać a nie tablet,ale co zrobić jak matka zamawiać na allegro nie potrafi :baffled:

Chmurka nasz uwielbia, też ma z disneya w spadku - straż pożarna. Starszym dzieciom i to sporo, bardzo się podoba i z chęcią się bawią. Polecam :-)

reklama
My, a właściwie moja siostra wymyśliła lalkę bobasa ze smoczkiem i butelką, bo Maja uwielbia wozić "lakę" w wózku i już nie jest wyrodną matką, chyba dojrzała do lalcierzyństwa.
Gorzej z Mateuszem, bo nawija ciągle o kameleonie! Od czasu do czasu wspominał, że marzy o jaszczurce, ale teraz temat jest na tyle zaawasowany, że jest juz typ kameleon :szok: i przekonany tatuś:confused:.

Do góry