reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

madzik zarypałas moje prezenty :-p
no nie wybaczę Ci tego hehehe heheh heheh

Aniu bardzo pięknie napiosałaś :*
myslę ze wszystkie się traktujem jako takie przyjaciółki.. wiadomo że są rzeczy , sprawy o których nie cche się czasem rozmawiać z kimś kogo sie zna , z reala..
są pytania , których nie zada się ani rodzini , ani znajomym bo można przy nich głupio z tym wypoaść...

tu możemy pisać co myslimy , pytać o wszystko a nawet gupoty.. i nikt nas nie wysmieje , ani nie ubliży że się nie znamy :-)
ot taka nasza wspólna wzajemna pomoc :-)

widze że każda pisze po słówku i znika...

reklama
My się bierzemy za ogarnianie Igiego więc niestety ale chwilowo muszę zniknąć.

Za rok musimy się bardziej zorganizować

A żeby nie było zbyt patetycznie:

z racji dzisiejszego Dnia Piernika na życzenie TZ i Zuzi zrobiłam całą kupę pierników, tym samym sporo zostało dla was :-D:-D

kupa piernik

Kochane moje i ja Wam życzę i Waszym najbliższym
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

A dla Ciebie Bubbles i Filipka przede wszystkim zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń!

I my z Oskiem i rodzinką wtrącimy się na chwilkę i dołączymy do życzeń :) wszystkim cudownym majówczątkom, ich rodzeństwu,mamuśkom i tatuskom życzymy wszystkiego tego czego same byście chciały sobie życzyć :) Niech każdy z wora mikołaja
imagesCA3JRZKE.jpg

wybierze coś dla siebie o czym marzy i czego pragnie...:)

Mimo iż rzadko tu bywamy, może rzadko się udzielamy to i tak dziękujemy,bo wiele razy, wiele wątpliwości które mieliśmy zostało rozwianych, wiele razy usłyszeliśmy dobre słowo i dobrą radę :) Dziękujemy :)
No i Hepiiiii Njuuuuu Jerrrrrr 2012 !!! :)

reklama
Już są upieczone i gotowe do zjedzenia :-) Mogę przyozdobić w muchy z czekolady, gdyby ktoś miał życzenie :-p;-)

Do góry