reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Kochane!
My tez pragniemy sie przylaczyc do tego wirtualnego stolu, przy ktorym wiele jakze prawdziwych i serdecznych Ludzi :*

Zycze Wam i Waszym Rodzinkom szczescia, zdrowia, milosci i radosci!
Cudownych, rodzinnych Swiat i wspanialego Nowego Roku!
Dziekuje Wam za wszystko i ciesze sie, ze Was spotkalam :*
Aga i Czterech Muszkieterow

Ostatnia edycja:
reklama
Ja również się cieszę, że wytrwałyśmy tyle razem, że mogę na Was liczyć i spędzać z Wami każdą wolną chwilę, uczyć się od Was i dzielić problemami i wrażeniami.

Zobacz załącznik 418638

Życzę Wszystkim i Małym i Dużym Majówczątkom i Majóweczkom radosnych i spokojnych świąt.

Szczególne życzenia dla Bubbles i Filipcia dużo siły, spokoju i ZDROWIA! Jesteśmy z Wami.

Kochane:
Chcilabym wam zyczyc wszystkiego co najlepsze na te Swieta: zdrowia, szczescia, pociechy z maluszkow i naszych kochanych mezow i tz....
Oby niczego wam nie zabraklo w te Swieta, niech beda pelne milosci i ciepla, niech kazda zasiadzie przy pelnym stole z osobami ktore kocha.

Fifciu i rodzinko Tobie zycze obys jak najszybciej wygral z choroba i oby te Swieta byly dla was czasem szczegolnym, pelnym milosci i nadziei....

Karolka, Oskarek i Marek

jestem i dokladam pierniczki do naszego stolu :
julebilder 015.jpg

radosnych i rodzinnych swiat. Duzo spokoju, oby kazda z nas siedzac przy wigilijnym stole chociaz na mala chwile zapomniala o wszystkich swoich problemach.

Filipku - wspaniale ze swieta spedzisz w domu, masz cudowna kochajaca Cie rodzine, dla ktorej zycze duzo wytrwalosci i wiary, a dla Ciebie nasz maly rycerzyku duzo zdrowka.

Kochane!
I ja dołączam do wigilijnego stołu z najlepszymi życzeniami. Na pewno te święta będą dla nas wszystkich wyjątkowe, bo w powiększonym gronie. A wydaje się tak niedawno jak rok temu bąble siedziały w naszych brzuszkach:) Dziękuję Wam za to, że jesteście, że służycie radą i doświadczeniem, że zawsze można liczyć na dobre słowo od Was. Życzę dużo miłości, radości i czasu, by jak najpełniej przeżyć ten wyjątkowy czas w wspaniałej rodzinnej atmosferze.

Szczególne życzenia dla Ciebie Bubbles i dla całej Twojej rodziny. Dużo wytrwałości i nadziei w tym trudnym czasie. Dla naszego kochanego Fifcia przede wszystkim dużo zdrowia, oby nadchodzący rok był dla Was już czasem pełnym radości i rodzinnego szczęścia.

A to przytargałam ze sobą dla Was wszystkich:
Zobacz załącznik 418650

Zapomniałam, na śmierć zapomniałam a to wszystko przez pierniki które dzisiaj piekłam a potem jadłam i jadłam :-) Kiepsko mi wychodzi wymyślanie życzeń, ale życzę Wam z całego serca zdrowia, szczęścia, spełnienia niespełnionego, spokoju ducha i zadowolenia z życia. Abyśmy wszyscy w tym samym gronie spotkali się za rok aby życzyć sobie kolejnego spotkania za rok następny... Skoro wszystkie przyniosłyście jedzenie i prezenty to ja napalę w kominku :-)przy_kominku.jpg

Ostatnia edycja:
Bubbles też się cieszę że jesteś z nami ... Życzę na te święta Tobie i Twoim muszkieterom dużo zdrówka zdrówka....zdrówka, miłości i wygranej walki z wstrętnym guziolem!!! Buziaki ode mnie i Igorka i całej mojej rodzinki :*

Ancia
to śliczne co napisałaś :)

Hope skąd wiedziałaś że mi zimno??? A prezent super :):)

reklama
Do góry