reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Dziewczyny,oby nie zabrakło Nam w te swięta tego co przyniosłam,

a także dużo miłości i spokojnych, rodzinnych swiąt.Oby nikt nie pamiętał o drobnostkach i cieszył się każdą wspólną chwilą.

Załączniki

• barszcz_wigilijny_lead.jpg
    barszcz_wigilijny_lead.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 27
  • kutia.jpg
    kutia.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 19
  • oplatek.jpg
    oplatek.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 25
  • prezenty pod choinka.jpg
    prezenty pod choinka.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
I ja jestem. Zaraz kąpiemy malutką. Potem pewnie tez jeszcze wpadnę:tak:.
Ale jakby mi się nie udało to teraz składam Wam i Waszym najbliższym wszystkiego najlepszego na te zbliżające się święta Bożego Narodzenia, spokojnych, wesołych, rodzinnych świąt, spełnienia tych najważniejszych marzeń, a Filipkowi naszemu dużo dużo zdrówka.

Aha i jeszcze jedno Dzięki, że jesteście:-)

opłatek.jpg

Fifi szczególne życzenia dla Ciebie dużo,duzo zdrówka
i rozumu i rozsądku dla lekarzy:**

Ogromnej ilości szczęścia i zdrowia,miłości i pieniędzy(bo też są potrzebne
;-)
Radości z dzieciaczków , mężów i TŻ. Żeby w nadchodzącym roku niczego Wam nie zabrakło
Żebyśmy nadal twozyły taką rodzine jak do tej pory:***

jestem i ja :)

moje kochane dziewczynki życze Wam z całego serca, aby te świeta dla każdej z Was i Waszych rodzin, były radosne, pełne ciepła, spędzone w gronie najbliższych.
To juz nasze drugie wspólne świeta, wzrusza mnie to, jak wiele wspólnych chwil przeżyłyśmy, jak wiele o sobie wiemy i w jak wielu sytuacjach byłyśmy dla siebie pomocne, w jak wielu mogłysmy na siebie liczyć.
bardzo Wam za to dziękuję.

życzę i sobie i Wam abyśmy jak najdłużej doświadczały magii świąt, a przyszły rok by przyniósł nam wiele radości, szczęścia, by przyniósł zdrówko naszego kochanego Filipka.

Kochany Filipku, kochana bubbles, w te świeta w szczególności będziecie w naszych sercach.

widze że coraz więcej nas jest tutaj :-)

dziewuszki to co wcinamy potrawy ?? bo tak słodko wygląda to wszystko ze aż ślina cieknie :-D

oczywiście równiez dołączam się do szczególnych życzeń dla bubbles i Filipka..
oby każdy dzień był dla was pomyslniejszy , i żebyście nie mieli żadnych problemów w podejmowaniu decyzji...
a także żeby choroba Filipka zaczęła ustępować jak najszybciej :*:*:*:

reklama
Witam sie z wamiI ja złożę Wam już życzenia
A więc moje kochane życzę Wam dużo zdrowia, dużo spokoju i cierpiwości.
Życzę Wam wiele miłości i szczęścia, aby każdy dzień was cieszył i dawał samą radość
No i żeby spełniły się wszystkie wasze marzenia i żeby wasze majowe szczęścia dawały Wam samą radość

Szczególne życzenia kierujemy do Filipka
Słonko nasze najjaśniejsze, zdrowiej szybciutko i sprawiaj swoim rodzicą jak najwięcej radości
My tutaj codziennie o tobie myślimy i jesteś w naszych sercach
Ściskamy cię mocno
Paulinka Magdalenka Bartuś z rodzicami

Ostatnia edycja:
Do góry