reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Ok. wiedzę,że jednak późniejsza godzina będzie. To nawet fajnie bo właśnie dostaliśmy paczkę od mojej cioci i muszę zadzwonić z podziękowaniem.

reklama
images5.jpeg6.jpeg to i ja cos opd siebie:-)

dziewczyny smiejcie sie jak chcecie, ale ja dzis cały dzień myśle, że nasza wigilia -> patrz środa, jest jutro:-D będę po wykąpaniu malutkiej czyli ok 20

ps jedzonko widzę, że jest, więc ja przyniosłam stół z zastawą :-D
default.jpeg

Ostatnia edycja:
hehe bra a ja myslałam że jutro jest piątek :-)

Skoro są już poierwsze osoby na naszej wspólnej wigilii
to chciałabym złożyć wszystkim życzenia...dzieląc się naszym wirtualnym opłateczkiem :-)

Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa,
stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości,
a spędzone wspólnie z rodziną godziny najważniejszym prezentem.
Wesołych Świąt!

Dziewczynki nie wiem czy bede pozniej, teraz mam czas, przegladam forum, nadrabiam zaleglosci.. czytam o Fifciu znowu, i znowu te same pytania, ten sam metlik w glowie... i echo : dlaczego??? :((
Pola teraz spi, wykonczona emocjami, potem jak wstanie poszaleje jeszcze pewnie, bedzie pozna kapiel i ceregiele z usypianiem w nowym miejscu, wiec nie wiem czy dam rade byc potem...

W kazdym razie zycze Wam, naszym ukochanym maluchom i Waszym rodzinkom Swiat pelnych Spokoju, Radosci i Ciepla - duuuuuzo zdrowka na caly Nowy Rok 2012!
I zyczmy jeszcze osobno Fifciowi najwiekszego Powodzenia jakie moze byc i Zdrowia!!! ...Zeby cud wigilijny sie ziscil i dal Ulge w cierpieniu w koncu jemu i rodzinie Bubbles !

409661_298538506857468_101716086539712_960912_1858319323_n.jpg
I slodkie babeczki przesylam dla fajnych Babeczek! ;-)

Ostatnia edycja:
No to ja też coś przyniosłam

c3_lazanki_z_kapusta_i_pieczarkami.jpgKarp.jpgmakowiec.jpg

Coś do ozdoby stroik.jpg

No i zaprosiłam Mikołaj.jpg

Dziewczyny a ja Wam życzę z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości
oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu
!

Ostatnia edycja:
reklama