reklama
Agniieszka
Fanka BB :)
No ja sie melduje bo pozniej to ciezko mi bedzie wpaść do was, ale tutaj cisza widze
karolq8
bra00721
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe bra a ja myslałam że jutro jest piątek :-)
Skoro są już poierwsze osoby na naszej wspólnej wigilii
to chciałabym złożyć wszystkim życzenia...dzieląc się naszym wirtualnym opłateczkiem :-)
Skoro są już poierwsze osoby na naszej wspólnej wigilii
to chciałabym złożyć wszystkim życzenia...dzieląc się naszym wirtualnym opłateczkiem :-)
Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa,
stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości,
a spędzone wspólnie z rodziną godziny najważniejszym prezentem.
Wesołych Świąt!
stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości,
a spędzone wspólnie z rodziną godziny najważniejszym prezentem.
Wesołych Świąt!
Dziewczynki nie wiem czy bede pozniej, teraz mam czas, przegladam forum, nadrabiam zaleglosci.. czytam o Fifciu znowu, i znowu te same pytania, ten sam metlik w glowie... i echo : dlaczego??? (
Pola teraz spi, wykonczona emocjami, potem jak wstanie poszaleje jeszcze pewnie, bedzie pozna kapiel i ceregiele z usypianiem w nowym miejscu, wiec nie wiem czy dam rade byc potem...
W kazdym razie zycze Wam, naszym ukochanym maluchom i Waszym rodzinkom Swiat pelnych Spokoju, Radosci i Ciepla - duuuuuzo zdrowka na caly Nowy Rok 2012!
I zyczmy jeszcze osobno Fifciowi najwiekszego Powodzenia jakie moze byc i Zdrowia!!! ...Zeby cud wigilijny sie ziscil i dal Ulge w cierpieniu w koncu jemu i rodzinie Bubbles !
I slodkie babeczki przesylam dla fajnych Babeczek! ;-)
Pola teraz spi, wykonczona emocjami, potem jak wstanie poszaleje jeszcze pewnie, bedzie pozna kapiel i ceregiele z usypianiem w nowym miejscu, wiec nie wiem czy dam rade byc potem...
W kazdym razie zycze Wam, naszym ukochanym maluchom i Waszym rodzinkom Swiat pelnych Spokoju, Radosci i Ciepla - duuuuuzo zdrowka na caly Nowy Rok 2012!
I zyczmy jeszcze osobno Fifciowi najwiekszego Powodzenia jakie moze byc i Zdrowia!!! ...Zeby cud wigilijny sie ziscil i dal Ulge w cierpieniu w koncu jemu i rodzinie Bubbles !
I slodkie babeczki przesylam dla fajnych Babeczek! ;-)
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
haha Mikołaj na rowerze najlepszy :-) heheh heheh
fajnie , fajnie tylko gdzie reszta dziewczyn??
pewnie kąpią szkraby małe..:-)
fajnie , fajnie tylko gdzie reszta dziewczyn??
pewnie kąpią szkraby małe..:-)
reklama
Mój młody zasnął więc nie wiem o której kąpiel będzie. Dziś kupiłam mu jeszcze jeden prezent pod choinkę, o tym nawet tata nic nie wie
FONTANNA KULEK CIEKAWE ROZWIĄZANIE (1961503764) - Aukcje internetowe Allegro
FONTANNA KULEK CIEKAWE ROZWIĄZANIE (1961503764) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: