reklama
Aina ja w zeszłym roku miałam choinkę przyozdobioną czerwonymi dodatkami ze sklepu typu wstążki, a do tego zrobiłam z pomarańczy takiej wieelkiej grube plastry zawieśiłam na nitce i buch na choinkę pięknie pachnie można też goździkami ponabijać, a i trzyma się długo bo jak pomarańcza wyschnie to też fajnie wygląda albo można laski cynamonu jeszcze do tego dołożyć, ale to chyba już drożej wychodzi?
Matusia
Fanka BB :)
Ja od lat mam ten sam wystrój choinki, czyli od naszej pierwszej po ślubie gwiazdki, czyli od 9 lat :-). Może gdzieś fotę znajdę tych przeterminowanych ozdób. Nie chce mi się wymieniać nic, a na coś dodatkowego nowego nie mam pomysłu .
Matusia
Matusia
prawdziwe choinki i każda inna, bo zdjęcia po roku (jak świeczka wskazuje) tylko chciałam pokazać, ze ozdoby ciągle te same.
Lubię ozdoby świąteczne i stroić nimi dom. mój mąż uwielbia świeczki i świeczniki świąteczne, potem je wieczorem zapala zawsze.A ja lubię jak choinka świeci.
Lubię ozdoby świąteczne i stroić nimi dom. mój mąż uwielbia świeczki i świeczniki świąteczne, potem je wieczorem zapala zawsze.A ja lubię jak choinka świeci.
a my nie robimy choinki w domu- tzn nie stawiamy drzewka, oprócz takiego małego na stole- symbolicznie.
Za to stawiam w oknach,w salonie białe i srebrne gałązki z ozdobami świątecznymi.Trochę po pogańsku jak to mówi moja mama, no ale w następnym roku planuje zrobić choinkę, jak juniorek podrośnie.Na razie będzie miał u dziadków.U nas nie było nigdy potrzeby, zazwyczaj na święta nie ma nas w domu.
Za to stawiam w oknach,w salonie białe i srebrne gałązki z ozdobami świątecznymi.Trochę po pogańsku jak to mówi moja mama, no ale w następnym roku planuje zrobić choinkę, jak juniorek podrośnie.Na razie będzie miał u dziadków.U nas nie było nigdy potrzeby, zazwyczaj na święta nie ma nas w domu.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a u nas będą 2 choinki :-) jedna w domu , 2 na zewnątrz...
Podziel się: