reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

u nas co roku prawdziwe i pachnące drzewko :) jednego roku tak poszaleliśmy z wielkością, że zajęło 1/4 25metrowego pokoju :-D w tym szykuję dużo kolorowych lampek, które umieszcze nawet w kuchni pod oknem :-D chce jak najwięcej kolorów, światełek, aby moja Lencia mogla sobie podziwiać ... pisalam juz kiedys, że mam hopla na punkcie świąt :-D

reklama
jaipur ty szalona, nie wchodź na sam szczyt ... ale... plisssss wrzuc fotke jak sie wdrapujesz na jedno z nich plisssss :-D

Dziewczyny, jakie super są święta dla dzieci. ta, która to już przeżyła wie jak się ekscytują na Gwiazdora. Jak oglądam zdjęcia jak Mati był mały i z siostrzeńcem stoją przed gwiazdorem, któr jest tatą jednego z Nich i nie poznają go po głosie, tylko wystraszeni słuchają. Mam zdjęcie, gdzie Mati kapuś wskazuje palcem na Huberta:-D. Albo jak dostali po zgnitej pyrze, te zawiedzione miny, czerwone z wrażenia policzki :-D:-D:-D. Super chwile. Wstawiłabym foty ale w tle cala familia. No jak się uda powycinać to wstawię.

Dziewczynyyyyy co kupujecie maluchom pod choinkę? Bo mi już łeb puchnie od wymyślania, jedno większe i droższe czy kilka mniejszych?

reklama
Dziadki zaoferowały, że kupią tego konio rower pchacz i bog wie co tam jeszcze co pokazywałam na maju ... Ostatnio popularny Garnuszek na klocuszek :-D dostanie Tymek pewnie od siostry mojej, a od 2 dziadków na mikołaja spóżnionego snaki i kierownicę taką chyba samą co Fifi Bubbles ma - tak sie zastanawiam gdzie ja to wszystko upcham ...ja sama kupie moze jakąś książeczke, albo zestaw zabawek do wanny ... albo kufer na zabawki :-p
Kupowanie prezentów zrzuciłam głownie na rodzine ... my nie bardzo mamy kase, bo wykańczamy chałupke jeszcze ... ajak chcą to niech kupują, a co :)

Ostatnia edycja:
Do góry