reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Marzena, Mariika bardzo ładne te tuniko-sukienki :)

A ja się pochwalę naszą choinką :-)

choinka.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Choinka śliczna. Oo i widzę już jakieś prezenty pod nią :) też wstawię wieczorem zdjęcie mojej, będzie jak zawsze w różnych kolorach. jeszcze będziemy z ubierać drzewko rosnące w ogrodzie ;-)

Och jaka tu cisza!!! Święta, Święta i po Świętach. Objedzone, zaprezentowane a choinka czeka na kolędę i tyle :D

A jak z Sylwestrem? wychodzicie gdzieś balować? Mój A postanowił zaszaleć w tym roku jeszcze (bo za rok to pewnie u nas w domu poimprezujemy) i jedziemy w góry pobliskie na cały "turnus" bo zaczynamy już w czwartek imprezą wieczorem na dworze - grill, grzeniec, muzyka. Potem nocleg w ośrodku i śniadanie w piątek. Wieczorem bal Sylwestrowy. A w sobotę kolejny wieczór z kapelą góralską, oscypki, chleb ze smalcem, ogóry i kiełbachy. Powrót do domu w niedzielę po śniadaniu. Tylko oczywiście nasze dziecię musi być chore, teściowa od wczoraj ma gorączkę bo jest przeziębiona (ma zostać z Paulą), szwagierka to samo, mnie piecze gardło i mam chrypkę, kolega z paczki gorączkuje pod 40 bo ma mega zapalenie oskrzeli. Ktoś powinien do kompletu dostać biegunki. Fajnie nie? ale damy radę :D

reklama
My też siedzimy w domku... Jakoś w tym roku nie mam ochoty ani mocy nigdzie wychodzić:(

Marzenka a Ty jeszcze trochę szpital otworzysz :):)

Do góry