reklama
Mariika
Początkująca w BB
Choinka śliczna. Oo i widzę już jakieś prezenty pod nią też wstawię wieczorem zdjęcie mojej, będzie jak zawsze w różnych kolorach. jeszcze będziemy z ubierać drzewko rosnące w ogrodzie ;-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
melia- choineczka super i nie dlatego piszę że dostanę prezent ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
melia sliczna choineczka.. i jaka duża:-)
i widzę że prezenty rozdajesz
i widzę że prezenty rozdajesz
8
86ania86
Gość
choinka świetna ale prezenty bardziej mi sie podobaja
marzena9
Fanka BB :)
Och jaka tu cisza!!! Święta, Święta i po Świętach. Objedzone, zaprezentowane a choinka czeka na kolędę i tyle
A jak z Sylwestrem? wychodzicie gdzieś balować? Mój A postanowił zaszaleć w tym roku jeszcze (bo za rok to pewnie u nas w domu poimprezujemy) i jedziemy w góry pobliskie na cały "turnus" bo zaczynamy już w czwartek imprezą wieczorem na dworze - grill, grzeniec, muzyka. Potem nocleg w ośrodku i śniadanie w piątek. Wieczorem bal Sylwestrowy. A w sobotę kolejny wieczór z kapelą góralską, oscypki, chleb ze smalcem, ogóry i kiełbachy. Powrót do domu w niedzielę po śniadaniu. Tylko oczywiście nasze dziecię musi być chore, teściowa od wczoraj ma gorączkę bo jest przeziębiona (ma zostać z Paulą), szwagierka to samo, mnie piecze gardło i mam chrypkę, kolega z paczki gorączkuje pod 40 bo ma mega zapalenie oskrzeli. Ktoś powinien do kompletu dostać biegunki. Fajnie nie? ale damy radę
A jak z Sylwestrem? wychodzicie gdzieś balować? Mój A postanowił zaszaleć w tym roku jeszcze (bo za rok to pewnie u nas w domu poimprezujemy) i jedziemy w góry pobliskie na cały "turnus" bo zaczynamy już w czwartek imprezą wieczorem na dworze - grill, grzeniec, muzyka. Potem nocleg w ośrodku i śniadanie w piątek. Wieczorem bal Sylwestrowy. A w sobotę kolejny wieczór z kapelą góralską, oscypki, chleb ze smalcem, ogóry i kiełbachy. Powrót do domu w niedzielę po śniadaniu. Tylko oczywiście nasze dziecię musi być chore, teściowa od wczoraj ma gorączkę bo jest przeziębiona (ma zostać z Paulą), szwagierka to samo, mnie piecze gardło i mam chrypkę, kolega z paczki gorączkuje pod 40 bo ma mega zapalenie oskrzeli. Ktoś powinien do kompletu dostać biegunki. Fajnie nie? ale damy radę
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
my siedzimy w domu
u nas tylko opcja iść na 2 h na dyskotekę lub do pubu
i patrzeć na pijanych ,.,... aż się odechciewa...
coś wymyślę i porobimy;-)
u nas tylko opcja iść na 2 h na dyskotekę lub do pubu
i patrzeć na pijanych ,.,... aż się odechciewa...
coś wymyślę i porobimy;-)
reklama
Podziel się: