reklama
Sun flower35
Fanka BB :)
A co powiecie na jeszcze jedną próbę? Ja bym z kimś chętnie ćwiczyła.
ZielonaMamma
A ja myślałam, że mam duże cycki, jak miałam rozmiar 70 F/G już wtedy miałam problem z niektórymi bluzkami.Taa. Ja mam to samo. 75 J, przy rozmiarze 38, oczywiście koszule muszę kupować 42 i przerabiać u krawcowej.
Sun flower35
Jakieś konkretne treningi? Ja nawet nie wiem od czego zacząć.Możemy spróbować
Sun flower35
Na to nie mam szans. Mogę coś w domu, ewentualnie rower lub bieganie. Ale potrzebuję "towarzystwa" dla motywacji.Ja trenuje pole dance, gorzej z dieta u mnie niestety:/
ZielonaMamma
Ja praktykuję jogę co prawda nie bardzo chcę chudnąć, jeszcze karmię, ale ćwiczyć lubię. Mogę towarzyszyćNa to nie mam szans. Mogę coś w domu, ewentualnie rower lub bieganie. Ale potrzebuję "towarzystwa" dla motywacji.
Sun flower35
O super pomysł. Muszę tylko poszukać czegoś na internecie. A może coś polecicie? Zależy mi na redukcji na początek. Dieta mi nie po drodze. Porzuciłam jedynie słodycze.Zawsze możemy zdawać sobie relacje że zrobione treningu, nieważne jaki on będzie, grunt żeby był.
Często w tygodniu ćwiczysz?Ja praktykuję jogę co prawda nie bardzo chcę chudnąć, jeszcze karmię, ale ćwiczyć lubię. Mogę towarzyszyć
ZwariowanaSol
Mogę się dołączyć bo póki co mi waga rośnie a nie maleje... ale mam tyle stresu i leków że i tak się cieszę że tylko tyle ważę. Też nie mam motywacji do samodzielnych ćwiczeń
ZielonaMamma
Obecnie 2-3 razy w tygodniu po około 40 minut. Kiedyś ćwiczyłam codziennie lub prawie codziennie, ale niestety teraz nie mam na to czasu.Często w tygodniu ćwiczysz?
reklama
olka11135
Jakieś konkretne treningi? Ja nawet nie wiem od czego zacząć.
Ja polecam na YT Monikę Kołakowską
W sensie już po tygodniu ćwiczeń widziałam efekty ale wiem że nie zawsze wszystko jest u niej tak jak powinno być
Podziel się: