reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
A od tatusia przyszla kasa :no: Nie ma to jak rekompensowac swoja nieobecnosc pieniedzmi...:-(
dobre chociaz i to bo Ewki tatus to od wrzesnie nie dał nawet złotówki na Ewe.
Ostatnio sie odezwał po 3 miesiacach nie widzenia dziecka jak tam zdrówko jego córuni,kretyn:no::szok:
Z facetami jak z plemnikami,z jednego na milion będzie człowiek.

U nas ostatnio królują malowanki i wszystko z tym związane.kredki,ołowki,farby itd itd......artystka mi rosnie:tak:;-)

wybawione już prezentami od "dzieciątka"??
u nas książki jeszcze wszystkie nie przeczytane, no ale puzzle to od razu poszły:tak: oczywiście z Kubusiem:-p

u nas w zasadzie prezenty były "typowe" dla Ami- dinozaury , książki i puzzle ale też mata do tańczenia - młoda zachwycona a ja juz tych melodyjek mam dość:-p

A u nas wygraly szlafroczki. :-p Weronika mowi: "Nisia kocha balanka" i najchetniej chodzilaby w nim caly dzien. Piotrus tez jest zachwycony. A zabawek za duzo, zeby sie nimi cieszyc...

dobre chociaz i to bo Ewki tatus to od wrzesnie nie dał nawet złotówki na Ewe.
Ostatnio sie odezwał po 3 miesiacach nie widzenia dziecka jak tam zdrówko jego córuni,kretyn:no::szok:
I jak Aga? Zrekompensowal sie cos tatus Ewki?

Sara dostala od T. pod choinke teatrzyk - pacynki, mikrofony, urzadzenie do wytwarzania roznych dzwiekow itp. i nawet sie tym bawi, a czasami jak czytamy ksiazke to wlasnie wtedy uzywamy tego urzadzenia i robimy sobie podklad muzyczny ;-):tak::-)
Tak to na topie nadal puzzle i Baby Alive, ktora dostala ode mnie pod choinke :tak:Nie mam juz gdzie tych zabawek trzymac :no::-p
Natomiast do szalu doprowadza mnie zestaw 2 mikrofonow ze stojakiem, bo Sara non stop sie do nich drze :-p

u nas góruje zestaw "małej księżniczki"- korona, biżuteria i tego typu bibeloty.
drugie miejsce zajmuje zestaw lekarza, do tej pory w częstm użyciu.

prezenty o nas- barbie z źrebaczkiem też się bawi, ale odkurzacz pyłek- to kompletna pomyłka. nawet oli nie interesuje:sorry2:

a Alka się ostatnio właśnie o odkurzacz upomina:tak: jakiś specjalnych typów w tej chwili nie ma, oprócz tego, że książeczki są wszędzie, gazetki wszystkie z kiosku wykupione i rozwiązywanie zadań to już chyba hobby:-p

reklama
u nas góruje zestaw "małej księżniczki"- korona, biżuteria i tego typu bibeloty.

Oj, u nas to samo :tak::-D Sara jak tylko jest w domu to ubiera sukienke balowa, pantofelki, korone i bawi sie w ksiezniczke ;-P, a ulubiona bajka to w tej chwili "Ksiezniczka i zaba" :-) :tak:

Do góry