reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

Sandra, my to raczej wiecej niespelnionych marzen mamy, niz talentu. :-p Bawimy sie teraz z dziecmi w to, na co nasi rodzice nie mieli czasu i pieniedzy. Ja np. jestem kompletnym beztalenciem w kwestii plastyczno-manualnej, wiec nakupilam Piotrusiowi farb i kredek wszelkiej masci i codziennie sie tym bawimy. Jak przyjdzie prawdziwa wiosna, to zapiszemy sie na kurs rysunku.

A co do tych gier, to nie wiedzialam na co stac trzy- czterolatkow, dopoki nie zaczelam pracowac w przedszkolu... Dziecko w tym wieku jest chyba najbardziej chlonne.

reklama
Sandra, Jak przyjdzie prawdziwa wiosna, to zapiszemy sie na kurs rysunku.
Piotrusia zapisujesz na kurs rysunku? Ale czad :-) :tak:Moze rosnie Ci przyszly geniusz, ktorego prace opanuja swiatowe galerie :-):tak:

Sara jak narazie w gry gra tylko na komputerze :sorry2::zawstydzona/y:ale za to smiga, ze hej, nawet pasjanse na stronie Disneya :-p

Aluta i planszowe i komputerowe ma obcykane, oczywiście przegrywać nie lubi w żadnej;-)
dostała na zajączka rower, mina przy tej okazji bezcenna, jednak dzieci to się cieszyć potrafią, śmiga teraz po domu, bo "jej się kółka pobrudzą" na dworze:-D

ja u was z zabawkami??

moja w koncu zainteresowała się lalkami - przy czym od razu wskoczyła na barbie:baffled: co akurat mnie nie cieszy bo mam awersje do tej lali:-p
a reszta to co było juz tylko czasami dinozaury, smoki, auta, ...a ostatnio monotematycznie konie i psy:blink:
i namietnie wszelkie gry planszowe i innego typu podobne do planszowych , normalnie juz czasami przysypiam przy graniu:sorry2:
a K.kupił sobie wii wiec młoda szaleje do upadłego...ja zresztą też:-p

Aluńka moja wszystkim się bawi, nawet lalkami też zaczęła, kładzie je spać, przewija karmi, ale najbardziej lubi się bawić w zabawy wymyślane przez nią a potrzebne są do tego sznurki, patyki, rolki po papierze toaletowym, skleja to wszystko, wycina, koloruje i potem nam opowiada co to za zabawa;-)
literki jej się ostatnio spodobały, liczenie już dawno opanowała, teraz za pisanie się zabiera:tak:

ja u was z zabawkami??

a K.kupił sobie wii wiec młoda szaleje do upadłego...ja zresztą też:-p
Co to to wii? Bo ja chyba ciemna jestem, ale nie mam zielonego pojecia ;-):-p

Sara standardowo bawi sie lalkami - zarowno dzidziusiami, ktore karmi, przewija, usypia itd., jak i Barbie (chociaz te ostatnie czesciowo poszly do smieci, bo nasz psiur oskalpowal niektore i poodgryzal im czlonki :-p), budowanie z klockow, wycinanki i caly czas puzzle, no i gry na disney.pl ;-):-) To chyba ulubione zabawy Sary.

a u nas pudło z klockami zbiera kurz:-p

a ostatnio szleje na rolkach...wszędzie ...a ja tylko chodze i patrze czy sa rysy juz na parkiecie czy nie:baffled:

Sandra -wii to konsola z której gry leca na tv i sa "piloty" więc grasz jakby na żywo...np. przy tenisie musisz sie namachać i uzyc siły prawie jak w realu.....teraz widziałm fitnes wiec musze się szerzej zainteresować tematem:-p
YouTube - Wii Trailer
YouTube - Wii Accident Simon

reklama
Do góry