reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

Bedytko, ladnie to tak planowac pozbycie sie dzieci z Waszego "terenu" ?;-):-p

Sara ma ostatnio hopla na punkcie Barbie - ma domek, konie, teraz kupilam jej Barbie na rowerze, wiec potrafi sie nimi ladnie bawic :tak::-)

reklama
zanim powiem co moje dziecko ostatnio zawzięcie interesuje to przypomnę że mam córke;-)

od jakiegoś czasu moja Ami ma szał na smoki i dinozaury:eek:bajki, zabawki...wszystko musi miec smoka lub dinozaura:-p
na dzień dziecka dostała zamek smoków bardzo podobny do tego co wklejam ale ten nasz jest dwa razy wieksz i i w komplecie ma 4 smoki!!!
MEGA BLOKS: KLOCKI ZAMEK DRAGONS (640738411) - Aukcje internetowe Allegro
mój małżonek właśnie siedzi i składa:-p
a na konto dinozaurów chcemy jechać tu:
Dinozatorland

zanim powiem co moje dziecko ostatnio zawzięcie interesuje to przypomnę że mam córke;-)

od jakiegoś czasu moja Ami ma szał na smoki i dinozaury:eek:bajki, zabawki...wszystko musi miec smoka lub dinozaura:-p
na dzień dziecka dostała zamek smoków bardzo podobny do tego co wklejam ale ten nasz jest dwa razy wieksz i i w komplecie ma 4 smoki!!!
MEGA BLOKS: KLOCKI ZAMEK DRAGONS (640738411) - Aukcje internetowe Allegro
mój małżonek właśnie siedzi i składa:-p
a na konto dinozaurów chcemy jechać tu:
Dinozatorland
A kto powiedzial, ze dziewczynki musza sie interesowac lalkami ;-) Dinozaury tak samo fajne :-D

popieram karo i made! dinozaury i smokii sa tez super! hihih :))

nasza mala tez UWIEEELBIA dinozaury i smoki i wszelkie straszne stworzenia i spidermana itd :D

hihi wydaje mnie sie ze to przez to ze jest z dwoma chlopcami u opiekunki ale no coz ja poradze :D

no dla mnie to nic dziwnego, że dziewczyny się dinozaurami czy smokami interesują:-D:-D:-D Aluta chwilowo klocki pokochała...

No i Barbie juz w odstawke poszla :baffled: Mam nadzieje, ze wroci do zabawy domkiem, lalkami i konikami, bo troche w nie zainwestowalam :-p;-):-p

Co do smokow i dinozaurow to u nas jak najbardziej tez sa :tak::-)
I Mada tez mamy zamiar jechac do DinoZatorlandu :tak::-) bo to od nas tylko 60km :tak:

Bedyta-park miniatur też mamy w planach tylko cos mi sie wydaje że to raczej my bedziemy mieli wiecej zabawy niż dziewczynki, u Ciebie to jeszcze Wojtek skorzysta:tak:

a ja nawet nie pomyślałam o barbi:zawstydzona/y:
i chyba raczej nie kupie(chyba ze w przedszkolu zobaczy i tez bedzie chciała) u nas wszelkie lalki zbieraja kurz, wiec wszystkie wrzuciłam do dwóch wozków dla lalek , które równierz pokrywa warstwa kurzu:confused2:

Ja tez mysle o Inwaldzie, ale najpierw zaliczymy DinoZatorland i wesole miasteczko :tak::-)

Barbie wrocila do lask ;-):-) wiec nie jest zle.
Zreszta Sara bardzo czesto zmienia "upodobania" :-p

No i ma "prawdziwy" rower, wiec zasuwa na nim, ze hej - nawet p[od lekka gorke umie pedalowac :tak::-)

reklama
Do góry