reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Ami jak fachowo obsluguje aparat Zdolniacha
Ewcia, jak Julcia juz taka obeznana w temacie, to Ty niedlugo bedziesz musiala pod kluczem trzymac swoje "malowidla"
Ewcia, jak Julcia juz taka obeznana w temacie, to Ty niedlugo bedziesz musiala pod kluczem trzymac swoje "malowidla"
Mada z Ami to juz profesjonalistka Słodko pani fotograf wygląda
Moja to już nie raz wysmarowana malowidłami była Teraz kosmetyczka jest poza jej zasięgiem. Dzisiaj np.chwila nieuwagi... patrze a pół kremu na rękach i twarzy mojej córki
Ewcia co się dziwisz podpatrzyła mamuśkę i robi to samo:-)a moja córcia zrobiła dzis sobie pierwszy makijaż dorwała tusz mojej siostry i pomalowała nim sobie rzęsy autentycznie, skubana wiedziała do czego on służy oczywiście oprócz rzęs, całe oczy dookoła również były czarne szkoda, że jej zdjęcia nie zrobiłam...
Moja to już nie raz wysmarowana malowidłami była Teraz kosmetyczka jest poza jej zasięgiem. Dzisiaj np.chwila nieuwagi... patrze a pół kremu na rękach i twarzy mojej córki
hihi Ewa szkoda ze fotki nie zrobiłaś bo chyba niedługo juz takie bedziemy wklejac jak to nasze córy sie makijażują
moja kosmetyczka jest zamknięta w szafce bo juz raz ją dorwała i cienie poszły do kosza ale jak widzi jak tuszuje rzesy to bierze łyżeczke, kredke cokolwiek długiego i tez tuszuje swoje
za to dzis poszła spać w bransoletkach, no bo nawet w nocy trza wyjściowo wyglądacchyba zaczne brac przykład z córki i przestane spać w t-shircie a zacznę w jakimś bardziej przyjaznym dla oka K. ubranku;-)
moja kosmetyczka jest zamknięta w szafce bo juz raz ją dorwała i cienie poszły do kosza ale jak widzi jak tuszuje rzesy to bierze łyżeczke, kredke cokolwiek długiego i tez tuszuje swoje
za to dzis poszła spać w bransoletkach, no bo nawet w nocy trza wyjściowo wyglądacchyba zaczne brac przykład z córki i przestane spać w t-shircie a zacznę w jakimś bardziej przyjaznym dla oka K. ubranku;-)
hihihi mada, no chyba córcia chciała ci to dać do zrozumienia
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mada, no no, jaka Ami ma profesjonalna zabawke Super! Oj, Sara tez bylaby przeszczesliwa jakby mogla dorwac jakis aparat
No i rosnie Ci mala elegantka, ktora juz teraz o kazdej porze dnia i nocy musi wygladac perfekcyjne :-);-):-)
Ewus, Sara tez czesto bierze moje kosmetyki i sie probuje malowac Komicznie to wyglada. Tusz (ale na szczescie zakrecony ), blyszczyk pedzel do rozu Jak ja sie maluje to Sara obowiazkowo tez musi ;-);-);-)
Nocka, my tez mamy ten rowerek, ale Sara kilka minut sie nim pobawi i to wszystko
No i rosnie Ci mala elegantka, ktora juz teraz o kazdej porze dnia i nocy musi wygladac perfekcyjne :-);-):-)
Ewus, Sara tez czesto bierze moje kosmetyki i sie probuje malowac Komicznie to wyglada. Tusz (ale na szczescie zakrecony ), blyszczyk pedzel do rozu Jak ja sie maluje to Sara obowiazkowo tez musi ;-);-);-)
Nocka, my tez mamy ten rowerek, ale Sara kilka minut sie nim pobawi i to wszystko
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Sandra, Mada witam w klubie dzieci bawiacych sie expresowo
Maja ostatnio uklada miski na kanapie, przykrywa kocykiem , spiewa aaa i mowi do nich "pać"
Maja ostatnio uklada miski na kanapie, przykrywa kocykiem , spiewa aaa i mowi do nich "pać"
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Wiesz, ze przeczytalam to najpierw jako MISKI (nie miśki) i sobie pomyslalam, ze komicznie musi to wygladacMaja ostatnio uklada miski na kanapie, przykrywa kocykiem , spiewa aaa i mowi do nich "pać"
reklama
U nas to samo wszystko podpatrzy i małpuje bierze moje kosmetyki np pacynke do cieni i po oku jezdzi blyszczyk i po rzesach bo mysli ze to tusz gabke to po policzkach jedzie hehe a korale to sobie zakłada i bransoletki i leci do przedpokoju przed lustro sie oglądac ot mała modnisia hehe;-)
Podziel się: