reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
zdolna bestia z Julci:-):-):-)
Alka się jeszcze nie maluje, ale kosmetyki mi dziennie w łazience "układa":-p

Ami jak fachowo obsluguje aparat:szok::szok::szok: Zdolniacha:tak::tak:

Ewcia, jak Julcia juz taka obeznana w temacie, to Ty niedlugo bedziesz musiala pod kluczem trzymac swoje "malowidla":tak::-D

Mada z Ami to juz profesjonalistka:laugh2: Słodko pani fotograf wygląda:-D:tak:
a moja córcia zrobiła dzis sobie pierwszy makijaż:-D dorwała tusz mojej siostry i pomalowała nim sobie rzęsy:szok: autentycznie, skubana wiedziała do czego on służy:-D:-D oczywiście oprócz rzęs, całe oczy dookoła również były czarne:-D:-D szkoda, że jej zdjęcia nie zrobiłam...
Ewcia co się dziwisz podpatrzyła mamuśkę i robi to samo:-)
Moja to już nie raz wysmarowana malowidłami była:tak::sorry2: Teraz kosmetyczka jest poza jej zasięgiem. Dzisiaj np.chwila nieuwagi... patrze a pół kremu na rękach i twarzy mojej córki:baffled::eek:

hihi Ewa szkoda ze fotki nie zrobiłaś bo chyba niedługo juz takie bedziemy wklejac jak to nasze córy sie makijażują :-D

moja kosmetyczka jest zamknięta w szafce bo juz raz ją dorwała i cienie poszły do kosza ale jak widzi jak tuszuje rzesy to bierze łyżeczke, kredke cokolwiek długiego i tez tuszuje swoje:-D
za to dzis poszła spać w bransoletkach, no bo nawet w nocy trza wyjściowo wyglądac:-pchyba zaczne brac przykład z córki i przestane spać w t-shircie a zacznę w jakimś bardziej przyjaznym dla oka K. ubranku;-)

za to dzis poszła spać w bransoletkach, no bo nawet w nocy trza wyjściowo wyglądac:-pchyba zaczne brac przykład z córki i przestane spać w t-shircie a zacznę w jakimś bardziej przyjaznym dla oka K. ubranku;-)

hihihi mada, no chyba córcia chciała ci to dać do zrozumienia:-D:-D:-D:-D

Mada, no no, jaka Ami ma profesjonalna zabawke :-D:-D:-DSuper! Oj, Sara tez bylaby przeszczesliwa jakby mogla dorwac jakis aparat :-D:-D:-D
No i rosnie Ci mala elegantka, ktora juz teraz o kazdej porze dnia i nocy musi wygladac perfekcyjne :-);-):-)

Ewus, Sara tez czesto bierze moje kosmetyki i sie probuje malowac :-D Komicznie to wyglada. Tusz (ale na szczescie zakrecony :-p), blyszczyk pedzel do rozu :-D:-D:-D Jak ja sie maluje to Sara obowiazkowo tez musi ;-);-);-)

Nocka, my tez mamy ten rowerek, ale Sara kilka minut sie nim pobawi i to wszystko :-p

Sandra, Mada witam w klubie dzieci bawiacych sie expresowo:-D

Maja ostatnio uklada miski na kanapie, przykrywa kocykiem , spiewa aaa i mowi do nich "pać"

reklama
U nas to samo wszystko podpatrzy i małpuje bierze moje kosmetyki np pacynke do cieni i po oku jezdzi blyszczyk i po rzesach bo mysli ze to tusz gabke to po policzkach jedzie hehe a korale to sobie zakłada i bransoletki i leci do przedpokoju przed lustro sie oglądac ot mała modnisia hehe;-)

Do góry