reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
zdolna bestia z Julci:-):-):-)
Alka się jeszcze nie maluje, ale kosmetyki mi dziennie w łazience "układa":-p

Ami jak fachowo obsluguje aparat:szok::szok::szok: Zdolniacha:tak::tak:

Ewcia, jak Julcia juz taka obeznana w temacie, to Ty niedlugo bedziesz musiala pod kluczem trzymac swoje "malowidla":tak::-D

Mada z Ami to juz profesjonalistka:laugh2: Słodko pani fotograf wygląda:-D:tak:
a moja córcia zrobiła dzis sobie pierwszy makijaż:-D dorwała tusz mojej siostry i pomalowała nim sobie rzęsy:szok: autentycznie, skubana wiedziała do czego on służy:-D:-D oczywiście oprócz rzęs, całe oczy dookoła również były czarne:-D:-D szkoda, że jej zdjęcia nie zrobiłam...
Ewcia co się dziwisz podpatrzyła mamuśkę i robi to samo:-)
Moja to już nie raz wysmarowana malowidłami była:tak::sorry2: Teraz kosmetyczka jest poza jej zasięgiem. Dzisiaj np.chwila nieuwagi... patrze a pół kremu na rękach i twarzy mojej córki:baffled::eek:

hihi Ewa szkoda ze fotki nie zrobiłaś bo chyba niedługo juz takie bedziemy wklejac jak to nasze córy sie makijażują :-D

moja kosmetyczka jest zamknięta w szafce bo juz raz ją dorwała i cienie poszły do kosza ale jak widzi jak tuszuje rzesy to bierze łyżeczke, kredke cokolwiek długiego i tez tuszuje swoje:-D
za to dzis poszła spać w bransoletkach, no bo nawet w nocy trza wyjściowo wyglądac:-pchyba zaczne brac przykład z córki i przestane spać w t-shircie a zacznę w jakimś bardziej przyjaznym dla oka K. ubranku;-)

za to dzis poszła spać w bransoletkach, no bo nawet w nocy trza wyjściowo wyglądac:-pchyba zaczne brac przykład z córki i przestane spać w t-shircie a zacznę w jakimś bardziej przyjaznym dla oka K. ubranku;-)

hihihi mada, no chyba córcia chciała ci to dać do zrozumienia:-D:-D:-D:-D

Mada, no no, jaka Ami ma profesjonalna zabawke :-D:-D:-DSuper! Oj, Sara tez bylaby przeszczesliwa jakby mogla dorwac jakis aparat :-D:-D:-D
No i rosnie Ci mala elegantka, ktora juz teraz o kazdej porze dnia i nocy musi wygladac perfekcyjne :-);-):-)

Ewus, Sara tez czesto bierze moje kosmetyki i sie probuje malowac :-D Komicznie to wyglada. Tusz (ale na szczescie zakrecony :-p), blyszczyk pedzel do rozu :-D:-D:-D Jak ja sie maluje to Sara obowiazkowo tez musi ;-);-);-)

Nocka, my tez mamy ten rowerek, ale Sara kilka minut sie nim pobawi i to wszystko :-p

Sandra, Mada witam w klubie dzieci bawiacych sie expresowo:-D

Maja ostatnio uklada miski na kanapie, przykrywa kocykiem , spiewa aaa i mowi do nich "pać"

reklama
U nas to samo wszystko podpatrzy i małpuje bierze moje kosmetyki np pacynke do cieni i po oku jezdzi blyszczyk i po rzesach bo mysli ze to tusz gabke to po policzkach jedzie hehe a korale to sobie zakłada i bransoletki i leci do przedpokoju przed lustro sie oglądac ot mała modnisia hehe;-)

Do góry