reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

to ja sobie też kupię, bo mi się nie chce kafelek w kuchni szorować:-p ale to chyba nie temat na ten wątek;-)

reklama
Sandra- o tej gąbeczce pisała kiedys Ipanema, to jest Magiczna gabeczka Jana Niezbędnego, zmyła kredke świecową ze ściany...fakt że ściana lekko ucierpiała ale jak postawiłam świecznik to jest o wiele lepiej niż z graffiti :-pzreszta tzw.brud ze ściany w kuchnie też zmyła...podczas zmywania tj. znika gabeczka...nie wiem na czym to polega ale najważniejsze ze działa:tak:

Mada - prawda,ze rewelacja? Ja wyszorowalam piekarnik, z calego tluszczu, bez zadnych srodkow chemicznych ( choc nie wiem czym ta gabka nasaczona ) i bez zalewania sie potem ;-)))

Dziewczynki, znacie jakies bajki z duza iloscia muzyki/piosenek itd.? Tylko takie dluzsze, jak np. Teletubisie :-)
Bo Sary jak narazie bajki typu "Gumisie" czy "Muminki" nic a nic nie interesuja, a ile mozna w kolko ogladac jedno i to samo :-p
(mamy Bebe Lilly, Puppy'ego 4 plyty, Teletubisie kilka plyt i Malych Odkrywcow)
Sandra ja niestety nie pomogę, ale dziękuje za Puppy'ego i Małych Odkrywców (bo oczywiście nie wiedziałam, że takie bajki istnieją:sorry:) już zamówiłam na allegro:tak:
A mam jeszcze pytanie do Majki :confused:
Mała zachwycona jest bajką "Booby i Booba", rano otwiera oczy i pierwsze słowo to "buba, buba". Mamy wszystkie 3 odcinki z Twojego chomika. Jak zdobyć więcej?:confused:

No to musze sie rozejrzec za ta gabeczka :tak: A droga jest?

AgaMonika, a w tej bajce "Booby i Booba" duzo jest muzyki? :-) Bo Sara tylko takie akceptuje :-)

Musze sciagnac jeden odcinek i zobaczyc czy sie malej spodoba :tak::-)
I jak spodobała się bajka Sarce?
Ja wczoraj zaryzykowałam i kupiłam małej maskotkę (te co ma leżą nie ruszone:sorry:).... teletubisia, no i latała z nią jak opętana było tylko "laala, laala" przytulała, całowała, woziła w jeździku:eek::shocked2:Jestem w głębokim szoku:laugh2: ale w końcu to nie zwykła maskotka to TELETUBIŚ:-p;-)

reklama
Do góry