reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
wiecie co, mistrzostwo świata nigdzie nie moge dostac zwykłej plastikowej lalki:szok:wszystkie maja miękkie brzuszki a Amelia koniecznie chce wykapac lale ale na mokro na sucho udawanie juz jej nie satysfakcjonuje :baffled:jedyne jakie plastiki sa to tzw. barbi:confused:
za to ostatnim hiciorem sa plastikowe zwierzatka, wiecie takie zwykłe, komplet kupiłam za 15zł, jest świnka , krowa, konie itd. wiec Ami je kąpie karmi układa do spania...lalki poszły w odstawke...chyba mi weterynarz rośnie;-)

za to ostatnim hiciorem sa plastikowe zwierzatka, wiecie takie zwykłe, komplet kupiłam za 15zł, jest świnka , krowa, konie itd. wiec Ami je kąpie karmi układa do spania...lalki poszły w odstawke...chyba mi weterynarz rośnie;-)

mada- super... jaką masdz troskliwa córeczkę:tak::tak:

mada chyba najprostsze zabawki się najbardziej sprawdzają, Alka ma po Wojtku całą farmę, ze stodołami itp. też jej się podoba:tak: no ale "cita" u nas na pierwszym miejscu, zawsze i wszędzie cokolwiek z literkami:-p

Mada, podsunelas mi pomysl co Sarze kupic :tak::-) Bo widze, ze ona tez lubi bawic sie takimi figurkami. Ma z klockow Duplo farme i tam jest krowka, kon, swinka i owieczka i uwielbia sie nimi bawic :tak:

A my wczoraj na spacer musielismy Sarze wziac jej wozek dla lalek i zamiast lalki Sara wsadzila sobie do niego taka obciachowa maskotke losia :-p (gorszej chyba nie mogla wybrac :-p:-p:-p), no ale ze moje dziecko nudzi sie zabawka po 5 minutach to w pewnym momencie wozek zostawila na srodku chodnika i poszla dalej :-) A obciachowym losiem musialam zajac sie ja :-p;-):-)

Mada u nas też ciągle w robocie figurki little people na zmianę z teletubisiami. Wszędzie z nimi chodzi, ostatnio jak chciała zejść na dół to nie mogła się z nimi wszystkimi zabrać, więc.... zaczęła wkładać pod bluzkę :rolleyes: Komicznie wygląda z takim wypchanym brzuchem:-D Babcia się śmieje, że Ala nie może swoich podopiecznych spuścić z oczu nawet na chwilę:laugh2:

Sandra - napisz, Kochana, jak sie sprawuje ta spacerowka chou chou z raczkami zyrafkowymi, ktora ma Sarka? Oplaca sie kupic? Bo chce taka sprawic pszczole na zajaczka, gdyz swoja poprzednia rozpieprzyla i sie zastanawiam czy tej tez nie obroci w ruine w 5 minut...

reklama
i sie zastanawiam czy tej tez nie obroci w ruine w 5 minut...
Kochana, jak Sara jeszcze jej nie rozpierdyknela to przy Pszczole chociaz kilka miesiecy tez wytrzyma ;-):-D W sumie tania, a na pewno ladniejsza i wytrzymalsza od innych spacerowek zabawkowych dostepnych w sklepach.
Sara bardzo lubi wozic w niej...siebie ;-) albo jakies miski, ale lalka Chou Chou lezy w kacie :baffled::-p

Do góry