reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
ech, z tymi bajkami..... Mati sie nudzi na tych bajkach co na minimini leca. Chociaz zainteresowaly go opowiesci Mamy Mirabel ? czy cos takiego. Rysunkowo-fabularny o zwierzetach.
A tak to oglada dlugometrazow disneya. Uwielbial Trzech Muszkieterow z Mickey, potem mu sie znudzilo i byla Ksiega Dzungli, Potwory i Spolka, teraz jest Toy Story. No i smieje sie w glos jak sa czarne charaktery :baffled: potworne miny, ryki itd. Sama nie wiem co to znaczy.

Staramy mu sie puszczac juz w ekstremalnych wypadkach, kiedy musimy cos zrobic, a on akurat od nas postanowil nie ruszac sie na krok, czy jak ma marudny dzien. A tak to w domu glownie radio gra.

Chce zakupic Mateuszkowi basen z pileczkami, czy ktoras z was to przetestowala?

Mikołaj panicznie boi sie basenu z pileczkami, bylam z nim pare razy w figlolandzie i naprawde tragedia!!!! moze kiedys sie przekona:sorry2:

Chce zakupic Mateuszkowi basen z pileczkami, czy ktoras z was to przetestowala?

ipanama- nie mam basenu w domu, ale czasami jeżdzę z julką do CH bemowo, tam jest taki figlopark, a w nim ogromny basen z piłeczkami i małej jest w nim jak w siódmym niebie:tak::tak: gdybym miała więcej miejsca w mieszkaniu, to może bym coś takiego zakupiła:tak:

Falbala ściągnij sobie odemnie te bajeczki, wieczorem wrzucę więcej odcinków tulli. To są proste bajeczki, bardzo kolorowe, wszystkie czegoś uczą, u mnie Oliwka nie ogląda innych tylko te. Teletubisie ją nudzą a te bajeczki wałkujemy na okrągło i nadal się jej podobają.

Są to bajeczki edukacyjne, przeznaczone dla dzieci 1-4 lat, bez przemocy.
dzieki wlasnie sciagam potem przetestuje :-D:-D

a co do basenu to trzeba dobrze czytac bo najczesciej na allegro sprzedaja sam basen bez kuleczek a kulki 2 tyle kosztuja wiec w sumie wychdzi drogo:cool2:

ja gdybym miała miejsce to też bym kupiła:tak::tak::tak:

a u nas wielki szał z pluszakami:baffled::baffled::baffled:
oczywiście podczas snu jedyny w łóżku może byc pies kliford ale w ciagu dnia, karmione, pojone, całowane, wożone w wózku, układane w łóżeczku sa wszystkie miski:confused::confused::confused::confused:

bedyta - mialam zamiar rozlozyc go u rodzicow. Ja beda krecic nosem to powiem ze TY mi kazalas..hehe;-)

ale chyba mu kupie. Na wiosne wywieziemy na wies.

Mada - u nas pluszaki o dziwo graja wazna role od dawna. Chyba moj chlopak jest bardzo uczuciowy, bo tuli kazda po kolei.

Ja trzymam te wszystkie pluszaki w duzym pojemniku, nie kurza sie, i on zasiada do niego od czasu do czasu i spedza z nimi czas, kazdej cos mruczac do ucha ( o ile o ucho ma ). Zajecie na dobtych kilka minut.

Na szczecie nie znosi ich do lozka :huh:

my mamy basen z pileczkami z postacia oui oui do ktorego w zeszle wakacje zamiast pileczek lalismy wode......super zabawa dla malucha polecam

reklama
Do góry